jobs / samenwerken


Spontane sollicitatie

Bent u een gepassioneerde vakman, een creatieve architect of gemotiveerde bediende? Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren bij Bouwbedrijf Qubo!

Delen

Projectleider (M/V)

Genoot u bij voorkeur van een opleiding bachelor vastgoed, interieur, bouwkunde of assistent-architect? Bent u klantgericht, creatief en flexibel? Heeft u zin voor initiatief en zelfstandig werk? Bent u vertrouwd met Autocad en kan u onze kleine kring Franstalige klanten te woord staan? Bent u resultaatgericht en is deadlines halen geen probleem voor u? Aarzel dan niet om te solliciteren voor projectleider bij Bouwbedrijf Qubo!

Delen

Werfleider ( M/V )

Bent u een jong bouwkundige en u genoot bij voorkeur een opleiding bachelor of master bouwkunde?  Bent u een 'aanpakker' met resultaatgerichte mentaliteit die zowel assertief is als sociaal in contacten? Bent u een geboren organisator die vertrouwen uitstraalt naar zowel eigen personeel als naar onderaannemers? Aarzel dan niet om te solliciteren voor Werfleider bij Bouwbedrijf Qubo!

Delen

Halftijds informaticus ( M/V )

U beschikt over een brede informatica kennis? Heeft u zin voor initiatief en zelfstandig werk? Aarzel dan niet om te solliciteren voor informaticus bij Bouwbedrijf Qubo!

Delen