De kangoeroewoning heruitgevonden

Met een creatieveling in huis was het aanvankelijk plan om alles zelf te doen.De lange zoektocht naar bouwfirma’s leek in eerste instantie die idee te bevestigen, de contacten verliepen niet goed en meneer en mevrouw hadden geen goed gevoel bij de besprekingen. Ze wilden nog één firma een kans geven, en dat was Qubo: “Alle bouwfirma’s waar we heen gingen waren zo beperkt in hun opties”, vertelt mevrouw. “We hebben heel veel rondgereden, zijn veel naar huizen gaan kijken, maar hadden altijd een negatief gevoel bij de firma’s. Ze waren heel beperkt in ontwerpen en keuzes. Bij Qubo hadden we een heel ander gevoel, daar was het duidelijk dat het heel open was qua keuze. Het gevoel om volledig vrij te zijn in wat je wil bouwen, maar dan met de begeleiding van het team experten.”

ander nieuws

Qubo behaalt voor de 2e keer het label van EnergieBewuste Aannemer

Website Bouwunie, Bouwunie reikt op Batibouw nieuwe labels "EnergieBewuste Aannemer" uit, 27/02/2015 Een energiebewuste aannnemer heeft de juiste kennis en ervaring om de klant met raad en daad bij te staan op vlak van energiezuinig bouwen en renoveren. Op de bouwbeurs Batibouw kreeg Qubo voor de tweede keer hun label "EnergieBewuste Aannemer". Dit label is 3 jaar geldig en wordt binnen deze periode meermaals gecontroleerd. Via cursussen, een examen en duidelijke engagementen heeft Qubo bewezen dat ze bewust omgaan met duurzaam en energiebewust bouwen en hun klanten deskundig kunnen adviseren en begeleiden.  Met het label onderscheidt de energiebewuste aannemer zich in een markt met talrijke aannemers die de term "energiebewust" gebruiken, maar deze niet altijd naar behoren invullen. 

Delen

Innovatie op Batibouw: Qubo bouwde meest energiezuinige, normale woning van Belgiƫ

TV Oost, Innovatie op Batibouw: Qubo bouwde de meest energiezuinige, normale woning van België, februari 2016 Energiezuinig bouwen is ook dit jaar een belangrijk thema op Batibouw. TV Oost kwam dan ook langs op onze stand en sprak met ons over onze E+ woning, de meest energiezuinige woning van België.

Delen