Levenslang landelijk wonen in Buggenhout

Home Sweet Home, Levenslang landelijk wonen in Buggenhout, november 2015

Bart De Malsche: "De liefde voor de woning van dit koppel is zeer voelbaar, en dat is erg aangenaam werken. Als onze vakmannen dat oppikken komen ze met meer plezier werken. Meneer en mevrouw waren geregeld aanwezig, en dan krijgt je werf een gezicht." Tijdens het verloop van de bouw had het koppel één aanspreekpunt waar ze terecht konden en die voor directe oplossingen zorgde. Deze goede communicatie is cruciaal voor een goed gevoel bij opdrachtgevers en vakmannen. Het bouwproces duurde ongeveer 10 maanden. Voor de sneeuw was het dak getimmerd met onderdak zodat het niet kon binnenregenen, de uiteindelijke verhuis vond plaats tijdens de zomervakantie.

ander nieuws

Dubbele passie voor bouwambacht

Riant wonen, Dubbele passie voor bouwambacht, 2008 De bouwheer diende zich aan als een professioneel 'techneut', iemand die een passie voor uiterste precisie verenigt met een zeldzaam gevoel voor creativiteit. De opdracht was zo gedetailleerd uitgewerkt, dat ze haast als lastenboek kon worden doorgekopieerd. Qubo leverde het gezochte tegengewicht om een uitgebalanceerde realisatie tot een goed einde te leiden.

Delen

Mix van klassiek en modern

Special Bouwen, Mix van klassiek en modern, Wintereditie 2005 Modern en klassiek zijn twee totaal verschillende stijlen, maar soms gaan ze ook heel mooi samen. Dat bewijst bijvoorbeeld Marc De Nil met zijn villa. De meest trendy kleuren gaan hier hand in hand met antieke materialen. Het hele gebouw is een mix van oud en nieuw. Een deel van het huis dateert uit de jaren dertig, terwijl een anders stuk nog maar een jaar oud is.

Delen