Levenslang landelijk wonen in Buggenhout

Home Sweet Home, Levenslang landelijk wonen in Buggenhout, november 2015

Bart De Malsche: "De liefde voor de woning van dit koppel is zeer voelbaar, en dat is erg aangenaam werken. Als onze vakmannen dat oppikken komen ze met meer plezier werken. Meneer en mevrouw waren geregeld aanwezig, en dan krijgt je werf een gezicht." Tijdens het verloop van de bouw had het koppel één aanspreekpunt waar ze terecht konden en die voor directe oplossingen zorgde. Deze goede communicatie is cruciaal voor een goed gevoel bij opdrachtgevers en vakmannen. Het bouwproces duurde ongeveer 10 maanden. Voor de sneeuw was het dak getimmerd met onderdak zodat het niet kon binnenregenen, de uiteindelijke verhuis vond plaats tijdens de zomervakantie.

ander nieuws

Rondetafelgesprek met de bouwsector

Na de woonbonus: hoe opbouwend wordt het dit jaar? De Vrije Beroeper, januari - februari - maart 2015 Nee, de vastgoedmarkt stuikt niet in elkaar nu de woonbonus deels is afgeschaft. Na de rush eind 2014 blijft de Belg ook dit jaar volop huizen kopen, bouwen en verbouwen. "De woonbonus was een hype. De lage rente heeft veel meer impact", luidt de analyse. Hoe dan ook goed nieuws voor de bouwsector dus. Al blijven er pijnpunten. De Vrije Beroeper organiseerde een pittig gesprek met vastgoedmakelaar Gert Toye, notaris Vincent Van Walleghem, architect Urbain Van De Voorde en aannemer Bart De Malsche (Qubo).

Delen

Voorstelling plannenboek 2015 tijdens onze opendeurdag

Bouwdromen werden gerealiseerd tijdens de opendeurdag bij Qubo Naar jaarlijkse gewoonte stelden we ons nieuw plannenboek 2015 voor tijdens opendeurdag op 13 februari 2015. Dit jaar kreeg ons plannenboek een volledige make-over en werden er weer nieuwe plannen toegevoegd. Wie interesse had kon een diavoorstelling meevolgen waarin we ons bouwproces duidelijk in woord en beeld uitleggen. Wie daarna nog vragen had over zijn bouwplannen kon dit verder bespreken met onze bouwadviseurs en andere medewerkers. Tijdens een rondleiding doorheen de kantoren en het magazijn konden de bezoekers ons denkcentrum van dichtbij bekijken. Plannen en materialen waren uitgestald en konden bekeken worden waardoor elke bouwheer een goed beeld kon vormen van hoe zijn bouwproces zal verlopen. Iedere bezoeker kreeg daarnaast ook 2 Batibouwtickets. Kortom, dit was de perfecte avond om bouwdromen te laten uitkomen!

Delen