Levenslang landelijk wonen in Buggenhout

Home Sweet Home, Levenslang landelijk wonen in Buggenhout, november 2015

Bart De Malsche: "De liefde voor de woning van dit koppel is zeer voelbaar, en dat is erg aangenaam werken. Als onze vakmannen dat oppikken komen ze met meer plezier werken. Meneer en mevrouw waren geregeld aanwezig, en dan krijgt je werf een gezicht." Tijdens het verloop van de bouw had het koppel één aanspreekpunt waar ze terecht konden en die voor directe oplossingen zorgde. Deze goede communicatie is cruciaal voor een goed gevoel bij opdrachtgevers en vakmannen. Het bouwproces duurde ongeveer 10 maanden. Voor de sneeuw was het dak getimmerd met onderdak zodat het niet kon binnenregenen, de uiteindelijke verhuis vond plaats tijdens de zomervakantie.

ander nieuws

Postume hulde aan op vakantie verongelukte werfleider tijdens Hamse Wedstrijd

Het Nieuwsblad, Collega's in actie voor overleden Willem in Watermolentriatlon, 9/06/2015 De werkgroep van de KOHA-basisschool Sint-Pieter organiseert al voor de 31ste keer de Watermolentriatlon in Hamme. Op zaterdag 13 juni vindt traditioneel de bedrijfventrialon plaats. Dit jaar staat het Hamse bouwbedrijf Qubo op een bijzondere wijze in de kijker. 'Eigenlijk niet onze firma op zich, maar wel onze vroegere werfleider Willem Huylebroeck', beklemtoont medebedrijfsleider Bart De Malsche. De 32-jarige Lebbekenaar kwam vorig jaar tijdens zijn vakantie met vriendin Lotte bij een tragisch verkeersongeval om het leven. 'Willem organiseerde voor ons bedrijf al jaren met veel engagement onze deelname aan de bedrijventriatlon', vervolgt Bart De Malsche. 'Daarom willen we de eerstvolgende bedrijventriatlon op een bijzondere manier opdragen aan hem. We zijn intussen ingeschreven met 17 ploegen. Alle deelnemers en supporters zullen na afloop tijdens de barbecue hun Willem T-shirt dragen, goed voor een hondertal mensen.'  

Delen

Kwaliteitsvol en betaalbaar bouwen van A tot Z

Riant wonen, Kwaliteitsvol en betaalbaar bouwen, nummer 11, september 2002 Een huis op maat, daar droomt elke Belg van. Maar bouwen of verbouwen is vandaag de dag geen sinecure: niet alleen dienen de budgetmogelijkheden vooraf nauwkeurig afgetast en komt er heel wat administratieve rompslomp bij kijken, als bouwheer is het ook van primordiaal belang de juiste keuzes te maken qua architect en aannemer. En dat vereist toch wel enige kennis van zaken, én vooral veel tijd en energie. Niet verwonderlijk opteren steeds meer mensen voor een totaaloplossing: om hun bouwdroom te vertalen naar een realistisch, functioneel ontwerp kloppen ze aan bij één solide bouwpartner. Qubo nv bijvoorbeeld, een sleutelklaar en familiaal bouwbedrijf. Riant Wonen kreeg eengesmaakte rondleiding doorheen een recent Qubo-project: een eigentijds woonhuis annex kapsalon in Kapelle-op-den-Bos.

Delen