Meest energiezuinige woning van België: energiezuinigheid ten top

Het is bouwbedrijf Qubo, al jarenlang een vaste waarde op de constructiemarkt, dat die bijzondere verwezenlijking op zijn naam mag schrijven. Wij willen maar al te graag uitvissen hoe ze dat precies hebben klaargespeeld en gaan daarvoor aankloppen bij zaakvoerder Bart De Malsche: "Dit project is ook voor ons iets anders dan we gewoon zijn te doen. Als energiebewust bedrijf verdiepen wij ons natuurlijk al lang in energiebezuinigende technieken. Maar dit project is toch uniek. Het is een onderzoeksproject, een experiment waar we met plezier deel van uitmaken. Om te leren voor de toekomst en waar nodig te optimaliseren."

ander nieuws

Dubbele passie voor bouwambacht

Riant wonen, Dubbele passie voor bouwambacht, 2008 De bouwheer diende zich aan als een professioneel 'techneut', iemand die een passie voor uiterste precisie verenigt met een zeldzaam gevoel voor creativiteit. De opdracht was zo gedetailleerd uitgewerkt, dat ze haast als lastenboek kon worden doorgekopieerd. Qubo leverde het gezochte tegengewicht om een uitgebalanceerde realisatie tot een goed einde te leiden.

Delen

Sleutelklaar, maar vooral persoonlijk

Riant Wonen, Sleutelklaar maar vooral persoonlijk, december 2004 Kwaliteit en duurzaamheid aan een betaalbare prijs, wederzijds vertrouwen en een optimale kostenbeersing: al sinds 1991 vormen ze samen dé fundamenten van de succesvolle nieuwbouwprojecten van Qubo nv. Al even lang vormt bij het sleutelklare, familiale bouwbedrijf uit Hamme de inbreng van de klant de basis van elke samenwerking. Wie met Qubo in zee gaat, hoeft niet te kiezen uit een paar basismodellen. Integendeel, elke opdracht wordt individueel aangepakt en tot en met de definitieve uitvoering persoonlijk begeleid.
 

Delen