Meest energiezuinige woning van België: energiezuinigheid ten top

Het is bouwbedrijf Qubo, al jarenlang een vaste waarde op de constructiemarkt, dat die bijzondere verwezenlijking op zijn naam mag schrijven. Wij willen maar al te graag uitvissen hoe ze dat precies hebben klaargespeeld en gaan daarvoor aankloppen bij zaakvoerder Bart De Malsche: "Dit project is ook voor ons iets anders dan we gewoon zijn te doen. Als energiebewust bedrijf verdiepen wij ons natuurlijk al lang in energiebezuinigende technieken. Maar dit project is toch uniek. Het is een onderzoeksproject, een experiment waar we met plezier deel van uitmaken. Om te leren voor de toekomst en waar nodig te optimaliseren."

ander nieuws

Radio 1 interviewt Qubo - "Bouwen is een kwestie van vertrouwen"

Radio 1 - De bende van Annemie - "Bouwen is een kwestie van vertrouwen" Hoe komt het dat de aannemers van vandaag aarzelend toezeggen, afspraken afzeggen of maanden tijd uittrekken voor offertes? Annemie Peeters vroeg het aan Bart De Malsche, bedrijfsleider van bouwbedrijf Qubo. 
Lees het volledig artikel of beluister het volledig fragment hier. 

Delen

Is het ergste van de crisis voorbij?

Z.O.magazine, Is het ergste van de crisis voorbij, 6 september 2013 "Wij hebben tot nog toe relatief weinig hinder ondervonden van deze crisis", zegt Bart De Malsche van Qubo nv, gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen, "maar dat betekent niet dat we geen harde noten te kraken hebben. De prijsindex zit in een neerwaartse spiraal. Poolse en Nederlandse bouwbedrijven zijn meer dan ooit actief in België. En tenslotte is er ook de nieuwe verstrenging van de EPB-regelgeving vanaf 2014."

Delen