Postume hulde aan op vakantie verongelukte werfleider tijdens Hamse Wedstrijd

Het Nieuwsblad, Collega's in actie voor overleden Willem in Watermolentriatlon, 9/06/2015

De deelname van Bouwbedrijf Qubo aan de Watermolentrialon staat dit jaar in het teken van overleden collega en vriend, Willem Huylebroeck. Hij organiseerde al jaren met veel engagement de deelname aan deze bedrijventriatlon tot vorig jaar het noodlot toesloeg tijdens zijn vakantie in Frankrijk. Samen met zijn vriendin Lotte werden ze aangereden door een auto terwijl ze aan hun laatste fietstocht bezig waren. Voor Willem kwam spijtig genoeg alle hulp te laat, maar Lotte heeft zich erdoor gevochten en staat nog een lange en moeilijke weg te wachten. Er zijn speciale T-shirts gemaakt in het teken van Team Willem. Op de T-shirt staan enkele kernwoorden die het karakter van Willem kort samenvatten: behulpzaam, betrouwbaar, opgewekt, doorzetter, sociaal en oprecht.

ander nieuws

Informatiesessie EPB door VEA

VEA (Vlaams Energie Agentschap), Informatiesessie energieprestatieregelgeving voor verslaggevers, 29/9/2014 De EPB-verslaggeving van alle woningen van Bouwbedrijf Qubo gebeurt door interne, vakbekwame EPB-verslaggevers. Door alle kennis inhuis te verzamelen is Bouwbedrijf Qubo erg goed georganiseerd en weten wij eenvoudig op uw behoeften in te spelen. De EPB-verslaggevers scholen zich permanent bij. Zo volgen zij de jaarlijkse informatiesessie van het VEA. De sessie vond plaats in het Consciencegebouw van de Vlaamse Overheid te Brussel.

Delen

Hams Ondernemersevent bij Bouwbedrijf Qubo

Haminfo, Hams ondernemersevent, succesvolle eerste editie, maart - april 2015 Op donderdag 4 december 2014 organiseerde de gemeente Hamme in samenwerking met Ondernemend Hamme, BusinessClub Zwaarveld, LVZ, Unizo en VOKA, het Hams Ondernemersevent. Meer dan 170 lokale ondernemers werden geboeid door gastsprekers Karel Van Eetvelt (gedelegeerd bestuurder van Unizo) en Bart De Waele (CEO van Wijs). Dit evenement werd georganiseerd in het kantoor van Qubo.

Delen