Postume hulde aan op vakantie verongelukte werfleider tijdens Hamse Wedstrijd

Het Nieuwsblad, Collega's in actie voor overleden Willem in Watermolentriatlon, 9/06/2015

De deelname van Bouwbedrijf Qubo aan de Watermolentrialon staat dit jaar in het teken van overleden collega en vriend, Willem Huylebroeck. Hij organiseerde al jaren met veel engagement de deelname aan deze bedrijventriatlon tot vorig jaar het noodlot toesloeg tijdens zijn vakantie in Frankrijk. Samen met zijn vriendin Lotte werden ze aangereden door een auto terwijl ze aan hun laatste fietstocht bezig waren. Voor Willem kwam spijtig genoeg alle hulp te laat, maar Lotte heeft zich erdoor gevochten en staat nog een lange en moeilijke weg te wachten. Er zijn speciale T-shirts gemaakt in het teken van Team Willem. Op de T-shirt staan enkele kernwoorden die het karakter van Willem kort samenvatten: behulpzaam, betrouwbaar, opgewekt, doorzetter, sociaal en oprecht.

ander nieuws

Is het ergste van de crisis voorbij?

Z.O.magazine, Is het ergste van de crisis voorbij, 6 september 2013 "Wij hebben tot nog toe relatief weinig hinder ondervonden van deze crisis", zegt Bart De Malsche van Qubo nv, gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen, "maar dat betekent niet dat we geen harde noten te kraken hebben. De prijsindex zit in een neerwaartse spiraal. Poolse en Nederlandse bouwbedrijven zijn meer dan ooit actief in België. En tenslotte is er ook de nieuwe verstrenging van de EPB-regelgeving vanaf 2014."

Delen

Blog: Leven in de meest energiezuinige woning van Belgiƫ

Blogspot, Leven in "de meest energiezuinige woning van België", 3 januari 2016 De bewoner van de E+ (energieplus) woning in Sint-Amands is zo trots op zijn woning dat hij er een blog over schreef. Je kan hierop zijn eigen ervaringen lezen, alsook de live data van de zonnepanelen opvolgen!
De E+ woning wekt meer energie op dan een gemiddeld gezin van vier nodig heeft, dankzij het gebruik van verschillende energiezuinige technieken. Wat is nu het werkelijke effect van die technologieën? Wat werkt wel en wat niet? Is het de investering waard? Deze blog hoopt hier wat duidelijkheid in te bieden.
Klik hier om de blog te lezen, of hier om de live data te bekijken.

Delen