Radio 1 interviewt Qubo - "Bouwen is een kwestie van vertrouwen"

Radio 1 - De bende van Annemie - "Bouwen is een kwestie van vertrouwen" 

Hoe komt het dat de aannemers van vandaag aarzelend toezeggen, afspraken afzeggen of maanden tijd uittrekken voor offertes? Annemie Peeters vroeg het aan Bart De Malsche, bedrijfsleider van bouwbedrijf Qubo. 

Lees het volledig artikel of beluister het volledig fragment hier

Bart De Malsche raadt iedereen aan om zich goed voor te bereiden op een offerteaanvraag: "Ga naar bouwbeurzen, informeer je bij vrienden en familie, weet wat je wilt. Kies je aannemer ook op basis van referenties." 

ander nieuws

Meest energiezuinige woning van Belgiƫ: energiezuinigheid ten top

Home Sweet Home, Meest energiezuinige woning van België: energiezuinigheid ten top, augustus - september - oktober 2015 In Home Sweet Home botsen we wel vaker op unieke projecten, maar zelden is die term zo letterlijk te nemen als bij dit project. In een rustige verkavelingsstraat in Sint-Amands staat immers de meest energievriendelijke woning van België. En dat mag u heel letterlijk nemen. Deze energiepluswoning levert zelfs meer energie op dan een doorsnee gezin van vier kan verbruiken. Jazeker, het is mogelijk. En vergeet de clichés over ongezellige passiefwoningen, kleine ramen en kou in de winter. De woning die we bezoeken is een aantrekkelijk huis dat ruimte, comfort en esthetiek uitstraalt. 

Delen

Qubo behaalt voor de 2e keer het label van EnergieBewuste Aannemer

Website Bouwunie, Bouwunie reikt op Batibouw nieuwe labels "EnergieBewuste Aannemer" uit, 27/02/2015 Een energiebewuste aannnemer heeft de juiste kennis en ervaring om de klant met raad en daad bij te staan op vlak van energiezuinig bouwen en renoveren. Op de bouwbeurs Batibouw kreeg Qubo voor de tweede keer hun label "EnergieBewuste Aannemer". Dit label is 3 jaar geldig en wordt binnen deze periode meermaals gecontroleerd. Via cursussen, een examen en duidelijke engagementen heeft Qubo bewezen dat ze bewust omgaan met duurzaam en energiebewust bouwen en hun klanten deskundig kunnen adviseren en begeleiden.  Met het label onderscheidt de energiebewuste aannemer zich in een markt met talrijke aannemers die de term "energiebewust" gebruiken, maar deze niet altijd naar behoren invullen. 

Delen