Radio 1 interviewt Qubo - "Bouwen is een kwestie van vertrouwen"

Radio 1 - De bende van Annemie - "Bouwen is een kwestie van vertrouwen" 

Hoe komt het dat de aannemers van vandaag aarzelend toezeggen, afspraken afzeggen of maanden tijd uittrekken voor offertes? Annemie Peeters vroeg het aan Bart De Malsche, bedrijfsleider van bouwbedrijf Qubo. 

Lees het volledig artikel of beluister het volledig fragment hier

Bart De Malsche raadt iedereen aan om zich goed voor te bereiden op een offerteaanvraag: "Ga naar bouwbeurzen, informeer je bij vrienden en familie, weet wat je wilt. Kies je aannemer ook op basis van referenties." 

ander nieuws

Sleutel-op-de-deur driegevelwoningen | De perfectie nabij

Ik ga bouwen, Sleutel-op-de-deur driegevelwoningen | De perfectie nabij, juni 2010 Jan en Marleen moesten niet lang nadenken wanneer we hen de vraag stelden wat ze vandaag anders zouden willen aan hun woning. "Niets eigenlijk. We vinden alles, op een paar details na, perfect". Een compliment voor de firma Qubo woningbouw uit Hamme, waarmee Jan en Marleen vijf jaar geleden in zee gingen.

Delen

Levenslang en tevreden thuis wonen

Home Sweet Home, Levenslang en tevreden thuis wonen, winter 2013 Een groeiend aantal mensen beslist op latere leeftijd om opnieuw te bouwen. Zo kunnen ze zelfstandig blijven wonen in een huis dat is aangepast aan de specifieke noden van hun leeftijd. De bouwheer van deze woning in Onkerzele verlangde naar een duurzame en functionele nieuwbouw, die hem zou toelaten om zelfstandig te genieten van de herst van het leven. 

Delen