Radio 1 interviewt Qubo - "Bouwen is een kwestie van vertrouwen"

Radio 1 - De bende van Annemie - "Bouwen is een kwestie van vertrouwen" 

Hoe komt het dat de aannemers van vandaag aarzelend toezeggen, afspraken afzeggen of maanden tijd uittrekken voor offertes? Annemie Peeters vroeg het aan Bart De Malsche, bedrijfsleider van bouwbedrijf Qubo. 

Lees het volledig artikel of beluister het volledig fragment hier

Bart De Malsche raadt iedereen aan om zich goed voor te bereiden op een offerteaanvraag: "Ga naar bouwbeurzen, informeer je bij vrienden en familie, weet wat je wilt. Kies je aannemer ook op basis van referenties." 

ander nieuws

Modern en warm tegelijk

Special Bouwen, Modern en warm tegelijk, Zomereditie 2006 Een moderne, lichte en tegelijk warme woning die lang haar waarde zou behouden en mooi in relatie stond tot de omgeving. Dat waren de voornaamste eisen die Dirk en Michel in hun achterhooft hielden toen ze besloten te gaan bouwen. Veel tijd kost het ons niet om te constateren dat hun dromen in vervulling zijn gegaan. Zowel qua structuur als inrichting is deze tijdloze villa in alle opzichten geslaagd. Om hun plannen te realiseren deden ze beroep op bouwbedrijf Qubo. 

Delen

Postume hulde aan op vakantie verongelukte werfleider tijdens Hamse Wedstrijd

Het Nieuwsblad, Collega's in actie voor overleden Willem in Watermolentriatlon, 9/06/2015 De werkgroep van de KOHA-basisschool Sint-Pieter organiseert al voor de 31ste keer de Watermolentriatlon in Hamme. Op zaterdag 13 juni vindt traditioneel de bedrijfventrialon plaats. Dit jaar staat het Hamse bouwbedrijf Qubo op een bijzondere wijze in de kijker. 'Eigenlijk niet onze firma op zich, maar wel onze vroegere werfleider Willem Huylebroeck', beklemtoont medebedrijfsleider Bart De Malsche. De 32-jarige Lebbekenaar kwam vorig jaar tijdens zijn vakantie met vriendin Lotte bij een tragisch verkeersongeval om het leven. 'Willem organiseerde voor ons bedrijf al jaren met veel engagement onze deelname aan de bedrijventriatlon', vervolgt Bart De Malsche. 'Daarom willen we de eerstvolgende bedrijventriatlon op een bijzondere manier opdragen aan hem. We zijn intussen ingeschreven met 17 ploegen. Alle deelnemers en supporters zullen na afloop tijdens de barbecue hun Willem T-shirt dragen, goed voor een hondertal mensen.'  

Delen