grond + woning € 415.602,37 prijs excl. kosten

opp terrein287 m²

Nieuwbouwproject Ganshoren (1083) - Victor Lowetstraat: Gesloten bebouwing - lot 5: Passiefwoning

Nieuw te bouwen woning op een mooi perceel bouwgrond met oppervlakte van ruim 2,88 are in het mooie centrum van Brussel. Het perceel is 45 m diep waardoor u kan genieten van een tuin van ongeveer 25 m diepte!

Ligging

Victor Lowetstraat rechts naast nr. 6b , 1083 Ganshoren.

Winkels, supermarkten, banken, openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. In dezelfde straat is de basisschool 't Overbeek. Dat er aan sportgelegenheid in de omgevind geen gebrek is bewijzen de tennis-, basket- en voetbalterreinen. Uw toekomstige woonplaats bevindt zich in de Victor Lowetstraat. Dit is een doodlopende zijstraat van Avenue van Overbeke en bevindt zich op 900 m van de Basiliek van het Heilig Hart te Koekelberg, op 2 km van de Ring van Brussel en E40 richting Gent.

Gelijkvloers

De woning omvat een ruime inkomhal, toilet, keuken, eet- en zithoek en een berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

De vergunde woning omvat een nachthal, badkamer, 3 slaapkamers en een toilet. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Zolder

Ruime zolder met mogelijkheden .

Energiezuinige woning

Passiefwoning

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 491.097,70

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bem 0468/19.75.19 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.