Grond + woning € 311.532,75 prijs excl. kosten

opp terrein326 m²

Nieuwbouwproject Halle (1500) - Halleweg: Half open bebouwing - lot 4

Nieuw te bouwen halfopen bebouwing op een mooi perceel bouwgrond (10.5 m straatbreedte) met ideale ligging. Goede zuid-west oriëntatie. Oppervlakte perceel 326 m².

Ligging

Mooi bouwproject te Halle. Heel goed gelegen bouwgrond, dicht bij het station en centrum van Halle (+/-1,5km) met haar prachtige basiliek en mooie grote markt. Dicht bij het nieuwe stedelijk zwembad en sport faciliteiten. Bushalte op 200 m van de woning en niet ver van de supermarkt. Op 12 km van brussel centrum en 3 km van het Halderbos (beschermde bos- en groenzone). Tevens goede verbinding met de E19 en E429. We bieden aan, een halfopen energie zuinige bebouwing. Een heel mooi sleutel op de deur project waar aanpassingen nog mogelijk zijn. Mocht U interesse vertonen aarzel dan niet om ons te contacteren via mobiel nr 0468197519 of via email luc.dereu@qubo.be

 Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, keuken, eet- en zithoek en een berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat een nachthal, badkamer en 3 slaapkamers. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Zolder

Ruime zolder met mogelijkheden (eventueel nog slaapkamer(s) met douchecel).

Energiezuinige woning

Max. E40 - S31, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW € 367.676,88

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwappartement in Halle voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0468/19.75.19 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.