grond + woning € 292.798,63 prijs excl. kosten

opp terrein410 m²

Nieuwbouwproject Moerbeke - Terwestvaart: Half open bebouwing - lot 1

Nieuw te bouwen halfopen bebouwing op een mooi perceel bouwgrond (10.88 m straatbreedte). Oppervlakte perceel 410 m².

Ligging

Terwestvaart links van huisnr. 5, 9180 Moerbeke.

Het perceel ligt net buiten het centrum van Moerbeke (<1 km). Winkels, supermarkten, banken, de markt en de bus bevinden zich dan ook dichtbij. Uw toekomstige woonplaats bevindt zich op 3 km van de E34 Antwerpen - Knokke, op 8 km van de Kennedybaan Gent - Zelzate, 11 km van het Nederlandse Axel en op 5 km van het fantastisch uitgestrekt recreatiedomein Puyenbroeck (wandelen, fietsen, tennisterreinen, sporthal, zwembad, gigantische buitenspeeltuin en een professionele golfclub) http://www.puyenbroeck.be/

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, keuken, eet- en zithoek en een ruime berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat een nachthal, technische berging, badkamer en 3 slaapkamers. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woning

Max. E35 - S31, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notaristkosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 344.376,54

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratiekosten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject in Moerbeke voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0476/75.20.35 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.