grond + woning € 363.378,46 prijs excl. kosten

opp terrein822 m²

Nieuwbouwproject Moerzeke (9220) - Boonstraat: HOB - lot 1

Nieuw te bouwen halfopen bebouwing op een mooi en zeer rustig gelegen perceel bouwgrond. Oppervlakte perceel 822 m². 

Ligging

Boonstraat, 9220 Moerzeke (Hamme)

Moerzeke is een dorp in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen en een deelgemeente van Hamme. Het is een landelijk gelegen, rustiek dorp, op de linkeroever van de Beneden-Schelde. In het plaatselijke dialect spreekt men niet van Moerzeke maar van "Moes".

De Boonstraat is een rustige straat en u woont op 5 à 10 minuten van verbindingswegen N41 en E17. Ook basisonderwijs voor de kinderen is aanwezig en qua werkgelegenheid vindt u vlakbij talrijke bedrijven in het industrieterrein Zwaarveld. De dijken langs de Schelde, de rustige polders en het dorpsplein zorgen ervoor dat het in de zomer een trekpleister is voor fiets- en wandeltoeristen.

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, eet- en zithoek met open keuken en een berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat een nachthal, badkamer met bad en douche, 3 slaapkamers en een apart toilet. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Zolder

Ruime zolder met mogelijkheden.

Energiezuinige woning

E40 - S31

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 425.514,07.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0497/78.78.18 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.