€ 313.046,13 prijs excl. kosten

opp terrein516 m²

Nieuw te bouwen woning Buggenhout (9255) - Mandekensstraat: Half open bebouwing - lot 2

Nieuw te bouwen 3 gevelwoning op een mooi perceel bouwgrond. Ideale en goede oriëntatie (zuid-west). Oppervlakte perceel 516 m².

Ligging

Gelegen in de Mandekensstraat tussen nummer 81 en 87, 9255 Buggenhout.

Heel centraal met vlotte verbindingen naar Dendermonde en richting A12. Treinverbindingen zijn er zowel in Buggenhout als Dendermonde (rechtstreekse lijn naar Brussel). Verschillende scholen op fietsafstand voor de kinderen, zowel in lager- als middelbaar onderwijs. Buggenhout, het geografische middelpunt van Vlaanderen, heeft zowel qua ligging als activiteiten heel veel te bieden (muziekschool, sportclubs, golf, wandelplezier in Buggenhout bos, ...).

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, berging, toilet, eet- en zitplaats en een keuken. Architectuur en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat nachthal, badkamer, 3 slaapkamers en een berging/technieken. Architectuur en afwerking op maat.

Energiezuinige woning

Max. E40 - S31, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 366.839,56

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten, die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwappartement in Buggenhout voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0476/75.20.35 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.