€ 422.626,89 prijs excl. kosten

opp terrein342 m²

Nieuwbouwproject Berlare (9290) - Koolstraat: Open bebouwing lot 3

 

Dit mooie perceel van 341 m² situeert zich in de gemeente Berlare, in het hartje van Oost-Vlaanderen. Berlare staat onder andere bekend om zijn mooie wandel– en fietsroutes rond het gekende Donkmeer en de langzame bocht van de Schelde voorziet een prachtige groene rand die vele mogelijkheden tot ontspanning biedt. Daarnaast kan u er tennis, badminton, rugby, handbal, judo, ballet, vissen en zo veel meer beoefenen in een van de talrijke sportclubs in de buurt. Wie wilt, kan zijn energie daarna nog kwijt in een van de actieve jeugdbewegingen. De Scheldegemeente heeft nog vele bezienswaardigheden te bieden, waaronder Kasteel Berlare, het Boerenkrijgpark en de Bareldonkkapel. Het pittoreske veer van Berlare maakt een vlotte connectie met buurgemeente Appels mogelijk.

De Koolstraat ligt in een rustige buurt op ongeveer 1 km van het gezellige dorpscentrum. Berlare is vlot bereikbaar via de E17 Gent- Antwerpen.

 

Woning

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers inkom, toilet, eet-en zithoek, keuken, berging en garage. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers, badkamer en berging technieken. Tot slot kan de woning beschikken over een bergzolder. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat.

 

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieprestatieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

 

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning berdraagt inclusief alles kosten* (zonder keuken en vloerafwerking op de slaapkamers): € 442.346,83 (afbraak en heropbouw aan 6% BTW, mits vervulling van alle voorwaarden en verlenging van het verlaagde btw-tarief na 31 december 2023).

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u niet voldoet aan alle voorwaarden komt de prijs op € 477.803,41.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Berlare voor tijdens een persoonlijk gesprek. 

 

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer onze bouwadviseur Rudy via 0467/00.31.16 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.