€ 422.626,89 prijs excl. kosten

opp terrein342 m²

Nieuwbouwproject Berlare (9290) - Koolstraat: Open bebouwing lot 3

Ligging

Het perceel situeert zich in de gemeente Berlare, in het hartje van Oost-Vlaanderen. Berlare is vooral bekend om zijn mooie wandel – en fietsroutes rond het gekende Donkmeer.

Het is gelegen aan een brede bocht in de Zeeschelde.

De Koolstraat ligt in een rustige buurt op ongeveer 1 km van het gezellige centrum. Berlare is vlot bereikbaar via de E17 Gent- Antwerpen.

 

Woning

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers inkom, toilet, eet-en zithoek, keuken en berging technieken. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers en badkamer. Tot slot kan de woning beschikken over een bergzolder. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk.  Indeling en afwerking op maat.

 

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

 

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning berdraagt incl. alles kosten*: € 463.494,67 (afbraak en heropbouw aan 6% BTW, mits vervulling van alle voorwaarden).

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u niet voldoet aan alle voorwaarden komt de prijs op € 497.960,85.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Berlare voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

 

Meer informatie

Voor meer informatie of een afspraak bel 0467/00.31.16 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.