€ 543.993,66 prijs excl. kosten

opp terrein1028 m²

Nieuwbouwproject Bornem (2880) - Sint-Amandsesteenweg: Open bebouwing - lot 1

Nieuw te bouwen open bebouwing op een mooi perceel grond. Oppervlakte perceel bedraagt 1028 m².

Ligging

Dit perceel voor een mooie moderne woning ligt in het hartje van Klein-Brabant. Bornem, ‘Land van stille waters’, is een pareltje gelegen aan de Schelde. Verschillende fiets- en wandelroutes doorkruisen dit groene landschap. Deze open bebouwing ligt op 5 min van de N16 tussen Sint- Niklaas en Mechelen. Voor shoppers is het naast het gezellige centrum met zijn vele terrassen steeds een aangenaam vertoeven.

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, open keuken, eet-, zithoek, bureau en een wasplaats. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat een nachthal, 3 slaapkamers, dressing, een badkamer, een toilet en een technische berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woning

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 642.759,29

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Bornem voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of een afspraak bel 0467/00.31.16 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.