€ 546.594,08 prijs excl. kosten

opp terrein1028 m²

Nieuwbouwwoning Bornem (2880) - Sint-Amandsesteenweg: Open bebouwing - lot 1

Ligging

Dit perceel voor een mooie villa ligt in het hartje van Klein-Brabant. Bornem, ‘Land van stille waters’, is een pareltje gelegen aan de Schelde. Verschillende fiets- en wandelroutes doorkruisen dit groene landschap.

Uw woning bevindt zich op slechts 5 minuutjes van de N16 tussen Sint-Niklaas en Mechelen. Het gezellige centrum met zijn vele terrassen en mogelijkheden voor een leuk middagje shoppen maken het extra aangenaam vertoeven. 

 

Woning

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers een inkomhal, toilet, open keuken, eet- & zithoek, bureau en een wasplaats. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers, dressing, badkamer, apart toilet en een technische berging voorzien. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

 

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

 

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning bedraagt incl. alle kosten*: € 645.905,81.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag onze nieuwbouw te Bornem voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

 

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer ons via 0467/00.31.16 of info@qubo.be. Of vul het formulier contacteer ons in op onze website.