€ 546.594,08 prijs excl. kosten

opp terrein1028 m²

Nieuwbouwwoning Bornem (2880) - Sint-Amandsesteenweg: Open bebouwing - lot 1

Dit ruime perceel van 1028 m² voor een mooie villa ligt in het hartje van Klein-Brabant. Bornem, ‘Land van stille waters’, is een pareltje gelegen aan de Schelde. Verschillende fiets- en wandelroutes doorkruisen dit groene landschap en bieden mogelijkheden voor zowel ontspanning als inspanning.

Uw woning bevindt zich op slechts 5 minuutjes van de N16 tussen Sint-Niklaas en Mechelen. Het gezellige centrum met zijn vele terrassen en mogelijkheden voor een leuk middagje shoppen maken het extra aangenaam vertoeven. 

Woning

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers een inkomhal, toilet, open keuken, eet- & zithoek, bureau en een wasplaats. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers, dressing, badkamer, apart toilet en een technische berging voorzien. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieprestatieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen naar uw smaak): € 645.905,81.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag onze nieuwbouw te Bornem voor tijdens een persoonlijk gesprek. 

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer onze bouwadviseur Rudy via 0467/00.31.16 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in op onze website.