€ 310.951,52 prijs excl. kosten

opp terrein264 m²

Nieuwbouwproject Gavere (9890) - Haagstraat: Gesloten bebouwing - lot 2

Prachtige nieuw te bouwen gesloten woning in een nieuwe, rustig gelegen verkaveling. Mooi perceel bouwgrond van 264 m² met west oriëntatie.

Ligging

Haagstraat 116A, 9890 Gavere (Asper).

U kan ongestoord genieten van de natuur en de nabijheid van de Schelde in deze heerlijke deelgemeente van Gavere. Het perceel heeft een prachtig uitzicht over de velden en straalt pure rust uit. Kleuter- en lagere scholen zijn daarnaast ook vlakbij. Het station van Zingem ligt slechts 1,5 km verderop. De oprit van de E17 bereikt u na een kwartiertje rijden en het station van Oudenaarde bevindt zich op 10 km. Gavere centrum is vlot te bereiken in 5 minuten. Wedden dat bij verkenning de omgeving u zal bekoren! 

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, eet- en zitplaats, open keuken en berging . Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat een nachthal, 3 slaapkamers, een badkamer met bad en douche en een technieken berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woning

Max. E30 - S31, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 367.814,88 

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten, die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject in Gavere voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0467/00.31.16 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.