€ 291.916,83 prijs excl. kosten

opp terrein244 m²

Nieuwbouwproject Gavere (9890) - Teirlinckhof: Half open bebouwing - lot 1

Nieuw te bouwen halfopen woning in een nieuwe, rustig gelegen verkaveling (10,80 m straatbreedte). Oppervlakte perceel 244 m².

Ligging

Teirlinckhof rechts van huisnr. 2, 9890 Gavere (Vurste). Op het einde van de straat komt u op de Scheldeboorden uit die u wandel- en fietsplezier verschaffen. Vlotte verbinding naar Gent: met de auto staat op u 17min. aan het UZ in Gent. Met de trein van Asper-Gavere naar Gent-Sint-Pieters doet u er 15 min. over. De fietsafstand van aan de woning tot aan het Sint-Pietersstation in Gent bedraagt 12.5km via het jaagpad naast de Schelde. 

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, bureau, zitruimte, eetruimte, keuken en berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat. 

Verdieping

Deze omvat 1 master bedroom, 2 slaapkamers en badkamer. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woning

Max. E35 - S31, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 344.264,42

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag onze nieuwbouwwoning in Gavere voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0472/05.30.32 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.