€ 388.061,75 prijs excl. kosten

opp terrein422 m²

Nieuwbouwproject Hamme (9220) - Drapstraat: Half open bebouwing - lot 2

!! BUITENKANS !!

Langskomen op het opendeurmoment op 2/12/2023? Schrijf je hier in! 

Hamme kenmerkt zich als een gemeente die centraal ligt in de driehoek Antwerpen – Gent – Brussel. De verbindingswegen (E17 – N41) naar deze steden bevinden zich op 5 à 10 minuten van dit prachtige perceel van 422 m². 

Dit prachtige nieuwbouwproject is gelegen op een boogscheut van ontspanningsmogelijkheden waaronder atletiek, rugby, mountainbike, vissen, padel, voetbal, het openluchtzwembad en de sporthal Meulenbroek. Door de nabijheid van de Durme en de bijhorende groene rand is een ontspannende fietstocht of een rustgevende wandeling steeds een optie. Daarnaast biedt de nabijheid van het centrum van Hamme ook alle voordelen die daarmee gepaard gaan, zoals grootwarenhuizen, lagere- en middelbare scholen, aangelegde groene parken, gezellige restaurants en bars met prachtige uitzichten om gezellig te tafelen en ga zo maar door. 

Kortom, Hamme is een vlot bereikbare en complete gemeente, waar Qubo u graag bijstaat in het bouwen van uw (t)huis.

Woning

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers een inkomhal, toilet, eet- en zitruimte, bureahoek, open keuken en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, aparte toilet en 3 slaapkamers voorzien. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn afwerkingsdetails op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat. 

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten*: € 460.338,05.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwwoning te Hamme voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie of bezichtiging? 

Wenst u meer informatie of een afspraak ter plaatse? Contacteer ons via 0467/003.116 of info@qubo.be. of vul het formulier contacteer ons in.

Langskomen op het opendeurmoment op 2/12/2023? Schrijf je hier in!