€ 388.061,75 prijs excl. kosten

opp terrein422 m²

Nieuwbouwproject Hamme (9220) - Drapstraat: Half open bebouwing - lot 2

!! LAATSTE LOT !!

Ligging

Hamme kenmerkt zich als een gemeente die centraal ligt tussen de driehoek Antwerpen – Gent –Brussel. De verbindingswegen (E17 – N41) naar deze steden bevinden zich op 5 à 10 minuten van deze bouwlocatie. Scholen, winkels en voorzieningen voor openbaar vervoer bevinden zich allen binnen wandel- of fietsafstand.

 

Woning

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers een inkomhal, toilet, eet- en zitruimte, bureahoek, open keuken en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, aparte toilet en 3 slaapkamers voorzien. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn afwerkingsdetails op uw maat steeds mogelijk. Afwerking op maat.

 

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

 

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning bedraagt incl. alle kosten*: € 460.338,05.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten, die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwwoning te Hamme voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

 

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer ons via 0467/003.116 of info@qubo.be. Of vul het formulier contacteer ons in.