€ 319.071,63 prijs excl. kosten

opp terrein300 m²

Nieuwbouwproject Hamme (9220) - Vijverstraat: Half open bebouwing - lot 29

Ligging

Hamme is een gemeente in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen.  De bouwlocatie situeert zich in de Vijverstraat, een landelijk gelegen bouwgrond te Hamme. De bouwgrond ligt op 2km van zowel het centrum van Moerzeke als het centrum van Hamme. Hamme kenmerkt zich als een gemeente die centraal ligt tussen de driehoek Antwerpen – Gent –Brussel. De verbindingswegen (E17 – N41) naar deze steden bevinden zich op 5 à 10 minuten van de bouwlocatie. Scholen, winkels en voorzieningen voor openbaar vervoer bevinden zich allen binnen wandel- of fietsafstand.

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, toilet, eet- en zitruimte, open keuken en een berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat nachthal, badkamer, aparte toilet en 3 slaapkamers. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Zolder

Ruime zolder met mogelijkheden (eventueel nog slaapkamer(s) met douchecel).

Energiezuinige woning

Max. E35 - S31, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 375.291,42

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten, die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject in Hamme voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0478/30.57.72 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.