€ 417.404,33 prijs excl. kosten

opp terrein372 m²

Nieuwbouwproject Hamme (9220) - Zuybroekstraat: Half open bebouwing - lot 3

Ligging

De bouwlocatie situeert zich in de Zuybroekstraat, op een rustig gelegen bouwgrond te Hamme. Hamme kenmerkt zich als een gemeente die centraal ligt tussen de driehoek Antwerpen – Gent –Brussel. De verbindingswegen (E17 – N41) naar deze steden bevinden zich op 5 à 10 minuten van de bouwlocatie. Scholen, winkels en voorzieningen voor openbaar vervoer bevinden zich allen binnen wandel- of fietsafstand.
 

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, toilet, eet- en zitruimte, open keuken en een garage. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat nachthal, badkamer, aparte toilet en 3 slaapkamers, waarvan 1 met dressing. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Zolder

Ruime zolder met mogelijkheden.

Energiezuinige woning

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 457.606,79 (afbraak en heropbouw aan 6% BTW, mits vervulling van alle voorwaarden)

Indien u niet voldoet aan alle voorwaarden komt de prijs op € 493.217,44.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten, die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Hamme voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0476/75.20.35 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.