€ 516.085,63 prijs excl. kosten

opp terrein514 m²

Nieuwbouwproject Hamme (9220) - Zuybroekstraat: Open bebouwing lot 1

Hamme kenmerkt zich als een gemeente die centraal ligt in de driehoek Antwerpen – Gent – Brussel. De verbindingswegen (E17 – N41) naar deze steden bevinden zich op 5 à 10 minuten van dit prachtige perceel van 514 m². Scholen, winkels en voorzieningen voor openbaar vervoer bevinden zich allen binnen wandel- of fietsafstand.

Dit prachtige nieuwbouwproject is gelegen op een boogscheut van ontspanningsmogelijkheden waaronder atletiek, rugby, mountainbike, vissen, padel, voetbal, tennis, het openluchtzwembad en de sporthal Meulenbroek. Door de nabijheid van de Durme en de bijhorende groene rand is een ontspannende fietstocht of een rustgevende wandeling steeds een optie. Daarnaast biedt de nabijheid van het centrum van Hamme ook alle voordelen die daarmee gepaard gaan, zoals grootwarenhuizen, lagere- en middelbare scholen, aangelegde groene parken, gezellige restaurants en bars met prachtige uitzichten om gezellig te tafelen en ga zo maar door. Daarbovenop kent Hamme verschillende klassieke gebouwen die zijn overgebleven uit zijn ontwikkeling in de 18de eeuw, waaronder de Sint-Pieters-Bandenkerk op de Markt, de overgebleven authentieke windmolen genaamd De Grote Napoleon en de charmante Mirabrug over de Durme. 

Woning

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, eet-en zitplaats, bureau, een keuken en aparte garage. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing en een technische ruimte. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat. 

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten*: € 565.308,84. (afbraak en heropbouw aan 6% BTW, mits vervulling van alle voorwaarden en verlenging van het verlaagde btw-tarief na 31 december 2023).

*inclusief notariskosten, registratierechten, ereloon architect en BTW.

Indien u niet voldoet aan alle voorwaarden komt de prijs op € 608.221,69.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwwoning te Hamme voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer onze bouwadviseur Jurgen via 0476/75.20.35 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.