€ 401.066,80 prijs excl. kosten

opp terrein342 m²

Nieuwbouwproject Hamme-Zogge (9220) - Meerstraat: Half open bebouwing - lot 3

Ligging

De bouwlocatie situeert zich in de Meerstraat, op een rustig gelegen bouwgrond te Hamme-Zogge. Hamme kenmerkt zich als een gemeente die centraal ligt tussen de driehoek Antwerpen – Gent –Brussel. De verbindingswegen (E17 – N41) naar deze steden bevinden zich op 5 à 10 minuten van de bouwlocatie. Scholen, winkels en voorzieningen voor openbaar vervoer bevinden zich allen binnen wandel- of fietsafstand.
 

 

Woning

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, toilet, eet- en zitruimte, bureauhoek, open keuken en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, aparte toilet en 3 slaapkamers. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

 

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

 

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt incl. alle kosten*: € 474.627,10.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten, die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Hamme-Zogge voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

 

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0476/75.20.35 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.