€ 401.066,80 prijs excl. kosten

opp terrein342 m²

Nieuwbouwproject Hamme-Zogge (9220) - Meerstraat: Half open bebouwing - lot 3

Dit mooie perceel van 342m² situeert zich in de Meerstraat, op een rustig gelegen bouwgrond te Hamme-Zogge. Dit charmante dorp heeft een centrale ligt in de driehoek Antwerpen – Gent – Brussel. De verbindingswegen (E17 – N41) naar deze steden bevinden zich op 5 à 10 minuten van de bouwlocatie. Scholen, winkels en voorzieningen voor openbaar vervoer bevinden zich allen binnen wandel- of fietsafstand. Ook biedt de gemeente vele mooie stukjes natuur langsheen de 'Moernen' en de 'Gavers'.  

Woning

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers een mooie inkomhal, een toilet, een ruime eet- en zitruimte, sfeervolle bureauhoek, open keuken en een handige berging. Op de verdieping zijn een nachthal, een praktische badkamer, apart toilet en 3 ruime slaapkamers voorzien. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieprestatieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten 

De totaalprijs bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen volgens uw smaak)€474.627,10.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Hamme-Zogge voor tijdens een persoonlijk gesprek.  

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Jurgen via 0476/75.20.35 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.