€ 421.971,68 prijs excl. kosten

opp terrein0 m²

Nieuwbouwproject Herzele (9550) - Eikestraat: Halfopen bebouwing - lot 7

Nieuw te bouwen halfopen bebouwing op een mooi perceel grond. Oppervlakte perceel bedraagt 500 m².

Ligging

Het perceel ligt in de Eikestraat te Wijnhuize- Steenhuize, deelgemeente van Herzele in hartje Oost-Vlaanderen. De zuidwest georiënteerde tuin geeft u prachtig zicht over het mooie groene landschap. Geniet van de Vlaamse Ardennen en maak een mooie wandeling langs de Dendervallei. Voor wie houdt van winkelen ligt het centrum van Ninove op 10 min.

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, open keuken, eet-, zit- en bureauhoek en berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat een nachthal, 3 slaapkamers een badkamer en een apart toilet. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Zolder

Ruime zolder met mogelijkheden.

Energiezuinige woning

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 498.807,81.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Herzele voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of een afspraak bel 0467/00.31.16 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.