€ 352.778,87 prijs excl. kosten

opp terrein360 m²

Nieuwbouwproject Hoevenen (2940) - Krekelberg: Half open bebouwing - lot 1

Nieuw te bouwen halfopen woning op een perceel bouwgrond met opp. 360 m².

Ligging

Het terrein ligt net buiten het centrum van Hoevenen (< 1km). Winkels, supermarkten, banken, openbaar vervoer, sportaccommodatie bevinden zich dan ook dichtbij. Een andere trekpleister uit de buurt is de Kalmthoutse Heide, dit uitgestrekt natuurgebied met al zijn wandel-en fietsroutes is slechts 10km verwijderd van de bouwplaats. Uw toekomstige woonplaats bevindt zich op 2,1 km van de Havenweg (A12) en op 17km van de markt van Antwerpen.

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, keuken, eet- en zithoek, berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

nachthal, badkamer, apart toilet en 3 slaapkamers. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Zolder

Ruime zolder met mogelijkheden.

Energiezuinige woning

E40 - S31

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 415.390,11 (inclusief BTW, architect, stabiliteitsstudie, energieverslaggever en veiligheidscoördinator maar exclusief keuken en bevloering op de slaapkamers), te verminderen met eventuele meeneembaarheid registratierechten. 

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0476/75.20.35 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.