€ 504.943,88 prijs excl. kosten

opp terrein614 m²

Nieuwbouwproject Lede (9340) - Kanariestraat: Open bebouwing - lot 3

Nieuw te bouwen, open bebouwing op een mooi perceel bouwgrond met opp. 614 m². 

Ligging          

Gelegen in de Kanariestraat (links van nr 1) te Lede. Het terrein ligt in een doodlopend straatje in een rustige wijk. Afstand tot de markt bedraagt slechts 1,6km, tot het station 750m en u bereikt oprit E40 te Aalst op 7km. Aan de rand van de wijk ligt een vijver met heel wat groen rond voor een aangename wandeling of een ontspannende picknick.      

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, berging, garage, toilet, eet- en zitplaats, bureau en een keuken. Architectuur en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat nachthal, badkamer, 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing en een berging/technieken. Architectuur en afwerking op maat.       

Energie zuinige woning

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest. 

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 596.41,69.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten, die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag onze nieuwbouwwoning te Lede voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0476/75.20.35 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.