€ 461.093,46 prijs excl. kosten

opp terrein594 m²

Nieuwbouwproject Opwijk (1745) - Eeksken: Halfopen bebouwing (lot 1)

Ligging

Gelegen aan een goede verbindingsweg naar Dendermonde en Asse. De tuin van deze halfopen bebouwing is zuidwest georiënteerd. Het station Heizijde ligt op 2,3 km van het perceel. Hier kan de trein of de bus genomen worden.

Er zijn verschillende grootwarenhuizen in de buurt om je dagdagelijkse boodschappen te doen. Het centrum van Dendermonde is 10 km verwijderd. Hier zijn mogelijkheden te over om je te ontspannen en aan culturele activiteiten deel te nemen.

 

Woning

Het eerste ontwerp op het gelijkvloers omvat inkom, toilet, eet- en zithoek, keuken en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, 3 slaapkamers en een apart toilet voorzien. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat. 

 

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

 

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning bedraagt incl. alle kosten*: € 542.557,95.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Opwijk voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

 

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contracteer ons via 0473/92.77.89 of info@qubo.be. Of vul het formulier contacteer ons in.