€ 461.093,46 prijs excl. kosten

opp terrein594 m²

Nieuwbouwproject Opwijk (1745) - Eeksken: Halfopen bebouwing (lot 1)

Dit perceel van 594 m² is gelegen aan een goede verbindingsweg naar Dendermonde en Asse. De tuin van deze halfopen bebouwing is zuidwest georiënteerd en maakt een smakelijk middag- of avondmaal in het zonnetje mogelijk. Het station Heizijde ligt op 2,3 km van het perceel. Hier kan de trein of de bus genomen worden.

Er zijn verschillende grootwarenhuizen in de buurt om je dagdagelijkse boodschappen te doen. Het centrum van Dendermonde is 10 km verwijderd. Hier zijn mogelijkheden te over om je te ontspannen en aan culturele activiteiten deel te nemen.

Woning

Het eerste ontwerp op het gelijkvloers omvat inkom, toilet, eet- en zithoek, keuken en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, 3 slaapkamers en een apart toilet voorzien. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat. 

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen volgens uw smaak) : € 542.557,95.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Opwijk voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Luc via 0473/92.77.89 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.