€ 430.476,72 prijs excl. kosten

opp terrein435 m²

Nieuwbouwproject Sint-Gillis-Dendermonde (9200) - Olieslagerstraat: Half open bebouwing - lot 9

Ligging

Sint-Gillis-Dendermonde is de grootste deelgemeente van Dendermonde, de bouwlocatie is rustig gelegen. Scholen, winkels en voorzieningen voor openbaar vervoer bevinden zich allen binnen wandel- of fietsafstand.  Goede treinverbinding Dendermonde – Brussel is zeker een troef. Ook het ziekenhuis AZ Sint-Blasius en een Delhaize vindt u in de nabije buurt. 

Voor een avondje film hoeft u ook niet ver te lopen. Cinema Albert is één van de oudste en gezelligste cinema’s van het land. Ook qua sportinfrastructuur mogen de sportvelden en sporthal in Sint-Gillis-Dendermonde zeker gezien worden. Daar spelen ze o.a. rugby, badminton, basketbal, basket voor gehandicapten, muurklimmen, dans, handbal, korfbal, taijiquan & wushu, tennis, squash, turnen, volleybal, yoga, zaal- en minivoetbal.  M.a.w. een toplocatie en voor ieder wat wils…

 

Woning

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, toilet, eet- en zitruimte, open keuken en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, aparte toilet en 3 slaapkamers. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

 

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

 

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning bedraagt incl. alle kosten*: € 472.335,69 (afbraak en heropbouw aan 6% BTW, mits vervulling van alle voorwaarden).

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u niet voldoet aan alle voorwaarden komt de prijs op € 509.146,97.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten, die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Sint-Gillis-Dendermonde voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

 

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0478/30.57.72 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.