€ 400.672,57 prijs excl. kosten

opp terrein400 m²

Nieuwbouwproject Sint-Gillis-Dendermonde (9200) - Volaardestraat: Gesloten bebouwing

Ligging

Gelegen in de Volaardestraat rechts naast nr 81 te Sint-Gillis-Dendermonde.

Moderne, ruime nieuwbouwwoning gelegen op de grens met Lebbeke. De woning beschikt o.a. over garage, leefruimte en 3 ruime slaapkamers. Vanuit de leefruimte of vanop het terras heb je weidse zichten naar de achtergelegen velden. Goede verbinding met het openbaar vervoer. 

 

Woning 

Het ontwerp omvat een inkomhal, berging, toilet, eet- en zitplaats en een keuken. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, 3 slaapkamers en een apart toilet. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

 

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

 

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning bedraagt incl. alle kosten*: € 476.896,97.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten, die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Sint-Gillis-Dendermonde voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

 

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0473/92.77.89 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.