€ 426.595,82 prijs excl. kosten

opp terrein461 m²

Nieuwbouwproject Sint-Gillis-Dendermonde (9200) - Olieslagerstraat: Half open bebouwing - lot 7

Ligging

Sint-Gillis-Dendermonde is de grootste deelgemeente van Dendermonde, de bouwlocatie is rustig gelegen. Scholen, winkels en voorzieningen voor openbaar vervoer bevinden zich allen binnen wandel- of fietsafstand.  Goede treinverbinding Dendermonde – Brussel is zeker een troef. Ook het ziekenhuis AZ Sint-Blasius en een Delhaize vindt u in de nabije buurt. 

Voor een avondje film hoeft u ook niet ver te lopen. Cinema Albert is één van de oudste en gezelligste cinema’s van het land. Ook qua sportinfrastructuur mogen de sportvelden en sporthal in Sint-Gillis-Dendermonde zeker gezien worden. Daar spelen ze o.a. rugby, badminton, basketbal, basket voor gehandicapten, muurklimmen, dans, handbal, korfbal, taijiquan & wushu, tennis, squash, turnen, volleybal, yoga, zaal- en minivoetbal.  M.a.w. een toplocatie en voor ieder wat wils…

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, toilet, eet- en zitruimte, open keuken en een berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat nachthal, badkamer, aparte toilet en 3 slaapkamers. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Zolder

Ruime zolder met mogelijkheden (eventueel nog slaapkamer(s) met douchecel).

Energiezuinige woning

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 468.221,94 (afbraak en heropbouw aan 6% BTW, mits vervulling van alle voorwaarden)

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 504.451,09.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten, die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Sint-Gillis-Dendermonde voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0478/30.57.72 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.