€ 333.554,80 prijs excl. kosten

opp terrein222 m²

Nieuwbouwproject Sint-Gillis-Dendermonde - Torrestraat: Half open bebouwing - lot 3

Nieuw te bouwen halfopen bebouwing op een mooi perceel bouwgrond. Oppervlakte perceel 222 m².

Ligging

Sint-Gillis-Dendermonde is de grootste deelgemeente van Dendermonde.  De bouwlocatie situeert zich op de hoek van de Smisstraat en de Torrestraat en is zeer rustig gelegen. Scholen, winkels en voorzieningen voor openbaar vervoer bevinden zich allen binnen wandel- of fietsafstand.  Goede treinverbinding Dendermonde – Brussel is zeker een troef. Ook het ziekenhuis AZ Sint-Blasius is in de nabije buurt.

Voor een avondje film hoeft u ook niet ver te lopen. Cinema Albert is één van de oudste en gezelligste cinema’s van het land. Ook qua sportinfrastructuur mogen de sportvelden en sporthal in Sint-Gillis-Dendermonde zeker gezien worden. Daar spelen ze o.a. rugby, badminton, basketbal, basket voor gehandicapten, muurklimmen, dans, handbal, korfbal, taijiquan & wushu, tennis, squash, turnen, volleybal, yoga, zaal- en minivoetbal.

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, toilet, keuken, eet- en zithoek, en berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat nachthal, badkamer en 3 slaapkamers. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Zolder

Ruime bergzolder.

Energiezuinige woning

E30 - S31

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW (voorwaarden 6% afbraak en heropbouw): € 363.936,56

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject in Sint-Gillis-Dendermonde voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0478/30.57.72 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.