€ 364.382,19 prijs excl. kosten

opp terrein404 m²

Nieuwbouwproject Sint-Pieters-Leeuw (1600) - Jan Baptist Wautersstraat: Half open bebouwing - lot 3

Nieuw te bouwen halfopen bebouwing op een mooi perceel bouwgrond (11 m straatbreedte). Ideale oriëntatie: zuid-oost. Oppervlakte perceel bedraagt 404 m².

Ligging

Mooi bouwproject te Sint Pieters Leeuw. Heel goed gelegen bouwgrond met half openbebouwing op voorzien. Zeer rustige straat en goed gelegen. Leuke buren (ook gebouwd door Qubo) en een mooi groen landschap. Op 1km van het koopshopping  Pajot,  en veel transport faciliteiten. Sint Pieters Leeuw is een mooie aangename stad dat centraal gelegen is rond brussel. We bieden een halfopen energie zuinige bebouwing aan waar u dromen waarheid kunnen worden. Een heel mooi sleutel op de deur project waar aanpassingen nog mogelijk zijn.

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, bureau, open keuken, eet- en zithoek en een berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat 3 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een nachthal. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Zolder

Zolder met mogelijkheid tot extra slaapkamers.

Energiezuinige woning

E35 - S31

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 426.932,35

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag onze nieuwbouwwoning in Sint-Pieters-Leeuw voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of een afspraak bel 0468/19.75.19 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.