€ 309.545,56 prijs excl. kosten

opp terrein255 m²

Nieuwbouwproject Wachtebeke (9185) - Parklaan: Half open bebouwing - lot 3

Nieuw te bouwen halfopen woning op een mooi perceel bouwgrond. Oppervlakte perceel 255 m².

Ligging

Parklaan achter het postgebouw, 9185 Wachtebeke.

Het perceel ligt in het centrum van Wachtebeke. Winkels, supermarkten, de Post, banken, de markt en de bus bevinden zich op wandelafstand. Uw toekomstige woonplaats bevindt zich op 3.5 km van de E34 Antwerpen-Knokke, op 4.5 km van de Kennedybaan Gent-Zelzate en vooral het fantastisch uitgestrekte recreatiedomein Puyenbroeck op 3 km (wandelen, fietsen, tennisterreinen, sporthal, zwembad, gigantische buitenspeeltuinen en een professionele golfclub). http://www.puyenbroeck.be/

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, eet- en zitplaats, open keuken, en een berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat een nachthal, badkamer, 3 slaapkamers en een berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Zolder

Ruime zolder met mogelijkheden. 

Energiezuinige woning

Max. E40 - S31, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 366.456,90

Indien u reeds een eigendom bezit en de wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject in Wachtebeke voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0478/30.57.72 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.