€ 421.454,15 prijs excl. kosten

opp terrein456 m²

Nieuwbouwwoning Wetteren (9230) - Westakkerstraat: Half open bebouwing lot 1

Ligging

Nieuw te bouwen halfopen woning (3-gevels) op een mooi perceel bouwgrond met opp. 456 m². Het terrein bevindt zich in Wetteren, Westakkerstraat 2, ongeveer 2,5 km van Wetteren Station, 2 km van Laarne centrum en 2 km van het gekende Prullenbos. Doorsteken naar de R4, E40 of E17 afhankelijk van uw bestemming kost even weinig tijd.

Woning

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers een inkom, toilet, eet-en zitplaats, keuken, wasplaats en berging. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet voorzien. Tot slot beschik de woning over een ruimte zolder met mogelijkheden. Uiteraard sijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning berdraagt incl. alles kosten*: € 497.202,46.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Wetteren voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of een afspraak bel 0476/75.20.35 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.