Grond + woning € 339.604,56 prijs excl. kosten

opp terrein423 m²

Nieuwbouwproject Verrebroek (9130) - Eduard Jaecquemijnslaan: Half open bebouwing - lot 27B

Nieuw te bouwen 3-gevelvilla op een mooi perceel bouwgrond (10.50 m straatbreedte). Goede zuid-oriëntatie. De oppervlakte van het perceel bedraagt 445m².

Ligging

Edward Jaecquemijnslaan links naast nummer 27.

Gelegen onder de kerktoren in Verrebroek straalt dit perceel vooral landelijke rust uit. U geniet daarbij toch van een heel vlotte en snelle verbinding met de E34 Antwerpen – Knokke.

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat een inkom, apart toilet, berging, eet- en zithoek, open keuken. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat een nachthal, 3 slaapkamers, apart toilet, een badkamer met bad en douche en een bergzolder. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Zolder

Bergzolder met mogelijkheden.

Energiezuinige woning

Max. E35 - S31, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 399.105,23

 Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject in Verrebroek voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0476/75.20.35 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.