grond + woning € 312.942,61 prijs excl. kosten

opp terrein333 m²

Nieuwbouwproject Verrebroek (9130) - Pastoor Vynckestraat : HOB - lot 4

Nieuw te bouwen halfopen bebouwing op een mooi perceel bouwgrond (10 m straatbreedte). Goede zuid-west oriëntatie. Oppervlakte perceel 333 m².

Ligging

Het perceel ligt in een zijstraat van de Rijkstraat en bevindt zich 6 km van Beveren centrum, 14 km van Hulst centrum en op 15 minuten bereikt u Antwerpen centrum.

Het rustige Verrebroek is een fantastische woonlocatie voor wie graag fietst in uitgestrekte akkerlandschappen (ook in Nederland) en voor wie toch binnen 2 minuten met de auto de E34 Knokke-Antwerpen op wil.

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, toilet, keuken, eet- en zithoek, berging en een bureau. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat nachthal, apart toilet, badkamer en 3 slaapkamers. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Zolder

Ruime zolder met mogelijkheden (evnentueel extra slaapkamer(s) met douchecel).

Energiezuinige woning

E40 - S31

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 374.612,80

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwappartement in Verrebroek voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0476/75.20.35 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.