Van ontwerp tot realisatie

Bouwbedrijf Qubo is een totaalaannemer van nieuwbouwrealisaties op maat. Met een combinatie van kwaliteitsmaterialen, traditioneel vakmanschap, en een efficiënte organisatie garandeert Qubo u een mooie, degelijke, betaalbare én energiezuinige woning die perfect is afgestemd op uw noden en behoeften. Onze architecten, ingenieurs en vakmensen ontwerpen & realiseren uw woning! Neem alvast een kijkje in onze voorbeeldplannen. Ze bieden een eerste aanzet voor uw woondroom.

Qubo


Onze realisaties

Hoe gaan we te werk?

Met méér dan 30 jaar aan traditionele bouwervaring biedt Qubo u een gestroomlijnde aanpak, gebaseerd op een grondige persoonlijke voorbereiding, een permanente opvolging van de werken, een strikte planning en een goede communicatie. Bekijk ons plan van aanpak in het 10-delig stappenplan dat garant staat voor een probleemloze uitvoering van uw bouwopdracht.


De 5 kenmerken van een Qubo-woning

Bij Qubo bouwen we met enthousiasme en vakkennis de woning waar u van droomt. De huizen die we bouwen, staan voor comfort en levenskwaliteit. Hun onberispelijke uitvoeringskwaliteit, knappe architectuur, functioneel grondplan en laag energieverbruik maakt van uw Qubo-woning een solide belegging. Qubo staat garant voor een begeleiding van A-Z waarbij een integrale planning en uitvoering van uw bouwproject centraal staat. We denken aan alles. U kan rekenen op onze kennis, kunde en ervaring vanaf het tekenen van de eerste schets tot de oplevering en service-na-verkoop. 


Nieuwbouwprojecten

Uw geschikte bouwgrond nog niet gevonden? Bekijk dan zeker ons aanbod aan GROND+WONING en realiseer uw nieuwbouwwoning. We lichten u graag de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.