Half open en gesloten bebouwing

Half open en gesloten bebouwing

Hier vindt u een kleine selectie aan inspiratieplannen voor half open en gesloten bebouwingen. Samen met u en de architect werken wij graag deze plannen verder uit tot uw persoonlijke voorkeur.


HO 45-11.50/210 P

Een blikvanger in de voorgevel is het grote ronde raam dat vanuit het ruime bureau zicht geeft op de oprit. Door de trap centraal in de leefruimte te plaatsen, doet hij dienst als een soort scheidingswand. De garage met brede poort biedt ook nog voldoende ruimte voor enkele fietsen.

GB 26-8.50/152 P

Moderne woning met 3 slaapkamers. Ondanks dat het een gesloten bebouwing is, zijn alle kamers voorzien van natuurlijk daglicht. De vide die de inkomhal met de nachthal verbindt, wordt natuurlijk verlicht door de verticale ramenstrook in de voorgevel.

HO 45-7.00/169 L

Hedendaagse woning met zadeldak gecombineerd met een sobere stijlvolle gevel. Het hoekraam zorgt voor een ruim en licht gevoel in de zithoek. De eethoek en de keuken werden ietwat los van de zithoek ingericht.

HO 40-8.50/165 KV

Eenvoudige, praktische indeling met 4 slaapkamers, badkamer en afzonderlijk toilet op de eerste verdieping. Ook is er de mogelijkheid tot het volledig inrichten van een zolderruimte met vaste trap.

BE 30-6.00/198 S

Strakke woning met 3 volwaardige verdiepingen. Het gelijkvloers bevat een wasplaats, garage en praktijkruimte. De eerste verdieping vormt de leefruimte, waaraan een terras werd verbonden zodat men alsnog kan buiten zitten. De nachtfuncties bevinden zich op de bovenste verdieping.

HO 45-8.00/182 CVG

Trendy woning, gebouwd op een helling. De openheid in eethoek, zithoek en keuken creëert een groter ruimte gevoel. Op de bovenverdieping bevindt zich een groot bureau.

HO 45-7.69/160 CVG

Hedendaagse woning met kamers onder dak met grote, open leefruimtes die baden in het licht. Deze woning beschikt over 3 ruime slaapkamers en een badkamer met zowel bad als inloopdouche. De slaapkamer van de beschikt tevens over een handige dressing.

HO 35-7.50/160 CVG

Strak ontwerp met opvallend gebruik van terugkerende verticale lijnen die de gevel hoger doen lijken. Heel ruime leefruimte met open keuken op het gelijkvloers en 3 heel grote slaapkamers op de verdieping.

HO 46-7.58/199 CV

Eigentijdse woning met aan de voorzijde een relatief lage kroonlijsthoogte en achteraan een volwaardige verdieping. Hierdoor kan de oppervlakte van de verdieping beperkt gehouden worden en gaat er geen ruimte verloren.

HO 40-9.20/170 L

Een ruime woning in pastorijstijl. De grote woonkamer geeft nog plaats aan een praktische werkruimte. Een grote badkamer en een master bedroom, uitgerust met een handige dressing.