Half open en gesloten bebouwing

Half open en gesloten bebouwing

Hier vindt u een kleine selectie aan voorbeeldplannen voor half open en gesloten bebouwingen. Samen met u en de architect werken wij graag deze plannen verder uit tot uw persoonlijke voorkeur.
 
Onze voorbeeldplannen in detail bekijken?
Klik op één van onderstaande plannen en laat vervolgens éénmalig uw emailadres na voor onbeperkte & gedetailleerde toegang. 


GB 30-10.49/190 CM

Moderne architectuur. De hoge glaspartijen in de gevel brengt veel daglicht in de woning, maar zorgt ook voor veel inkijk. Deze inkijk wordt hier vermeden door middel van een 'poort' in harmonie met de rest van de gevel. Alle slaapkamers hebben een wijd zicht op de tuin.

BE 45-5.91/211 CVG

Deze klassieke woning is lang en smal maar herbergt heel veel ruimtes. De keuken, eet- en zithoek vormen samen een open geheel. De tuinsas die over de hele lengte van de woning loopt, is een speciaal element in deze woning. Op de eerste verdieping zijn er 2 kinderkamers en op de tweede verdieping de slaapkamer voor de ouders en de zolder.

GB 35-8.00/235 M

Hedendaagse gesloten bebouwing met een insprong in de voorgevel die bescherming biedt tegen regen en wind. Het gelijkvloers heeft een open indeling die zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Boven zijn 3 heel ruime kamers voorzien, net als een grote badkamer en een dressing voor de ouders.

HO 39-7.00/150 KV

Het lange, smalle raam in de voorgevel geeft het huis een extra dimensie. Het grote hoekraam aan de tuinkant zorgt voor veel lichtinval in de ruime zithoek. Om het niveauverschil in de tuin op te vangen, werden zithoek en keuken iets lager ingepland, met een hoger plafond tot gevolg.

BE 40-5.71/215 M

Op het eerste zicht is dit een gewone eengezinswoning, maar niets is minder waar. Deze hedendaagse woning huisvest 2 appartementen. Het onderste appartement heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer. De bovenste 2 verdiepingen vormen het tweede appartement. Dit appartement beschikt ook over 2 slaapkamers en een douchecel.

HO 35-7.50/168 CM

Moderne woning, voorzien van 4 slaapkamers en een grote, open keuken met zicht op de tuin. Er werd geopteerd voor grote ramen om de hele benedenverdieping te voorzien van voldoende daglicht. Ook de eetruimte kijkt uit op de tuin.

HO 45-8.00/191 L

De voorgevel is mooi in zijn eenvoud. Garagepoort en voordeur bestaan visueel uit één geheel. De kleine helling in de bouwgrond wordt opgevangen door enkele trappen in de inkomhal. De slaapkamer van de ouders werd voorzien van een praktische dressing.

HO 35-6.92/138 F

Modern geheel, zowel binnen als buiten. Met de raampartijen is speels omgegaan en zorgen voor een goede lichtinval. Beneden is openheid troef. Naast 2 kinderkamers is er ook een master bedroom met dressing aanwezig.

HO 43-7.91/199 M

Gerieflijke woning met overdekte autostaanplaats. De buitenzijde werd met veel aandacht ontworpen en vormt een interessant geheel.