Half open en gesloten bebouwing

Half open en gesloten bebouwing

Hier vindt u een kleine selectie aan inspiratieplannen voor half open en gesloten bebouwingen. Samen met u en de architect werken wij graag deze plannen verder uit tot uw persoonlijke voorkeur.


HO 40-9.20/170 L

Een ruime woning in pastorijstijl. De grote woonkamer geeft nog plaats aan een praktische werkruimte. Een grote badkamer en een master bedroom, uitgerust met een handige dressing.

HO 40-9,00/206 CVG

Deze pastorie woning met kamers onder dak beschikt over verschillende authentieke elementen: een dakkapel, een ovaal 'oeil de boeuf'-raam in de voorgevel en een portiek in blauwe hardsteen. Naast een heerlijk ontspannende leeshoek is er ook ruimte voorzien voor een bureau. Het glazen bordes voor de trap naar de zolder zorgt hier voor natuurlijk licht.

HO 40-8.00/165 CVG

Moderne woning met zadeldak. De leefruimte staat in rechtstreeks contact met de tuin dankzij de vele ramen in de achtergevel. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers. De grote zolder heeft nog veel mogelijkheden en is bereikbaar via een vaste trap.

HO 45-7.47/251 CVG

Hedendaagse woning met 3 ruime slaapkamers. Dankzij verscheidene glaspartijen en een open indeling valt er veel natuurlijk licht binnen in de leefruimtes. In de bureau kan ongestoord gewerkt worden.

GB 35-8.00/235 M

Hedendaagse gesloten bebouwing met een insprong in de voorgevel die bescherming biedt tegen regen en wind. Het gelijkvloers heeft een open indeling die zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Boven zijn 3 heel ruime kamers voorzien, net als een grote badkamer en een dressing voor de ouders.

GB 30-10.49/190 CM

Moderne architectuur. De hoge glaspartijen in de gevel brengt veel daglicht in de woning, maar zorgt ook voor veel inkijk. Deze inkijk wordt hier vermeden door middel van een 'poort' in harmonie met de rest van de gevel. Alle slaapkamers hebben een wijd zicht op de tuin.

HO 35-6.48/144 F

Woning met een sobere, strakke gevel. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer uitgerust is met een eigen dressing. De badkamer heeft zowel een bad als een douche. De zolder biedt nog veel mogelijkheden en is te bereiken via een vaste trap.

HO 35-7.50/168 CM

Moderne woning, voorzien van 4 slaapkamers en een grote, open keuken met zicht op de tuin. Er werd geopteerd voor grote ramen om de hele benedenverdieping te voorzien van voldoende daglicht. Ook de eetruimte kijkt uit op de tuin.

HO 39-7.00/150 KV

Het lange, smalle raam in de voorgevel geeft het huis een extra dimensie. Het grote hoekraam aan de tuinkant zorgt voor veel lichtinval in de ruime zithoek. Om het niveauverschil in de tuin op te vangen, werden zithoek en keuken iets lager ingepland, met een hoger plafond tot gevolg.

BE 45-5.91/211 CVG

Deze klassieke woning is lang en smal maar herbergt heel veel ruimtes. De keuken, eet- en zithoek vormen samen een open geheel. De tuinsas die over de hele lengte van de woning loopt, is een speciaal element in deze woning. Op de eerste verdieping zijn er 2 kinderkamers en op de tweede verdieping de slaapkamer voor de ouders en de zolder.