Open bebouwing

Open bebouwing

De feestdagen komen er aan, het mooiste cadeau als u gaat bouwen is inspiratie. Hier volgen een aantal inspiratieplannen van open bebouwingen. Het is een eerste stap in de richting van uw woning. Graag ontwerpen wij, op maat van uw wensen en behoeften, uw droomwoning. Vraag uw offerte aan of kom gerust eens langs!


OB 45-10.00/186 L

Eigentijdse woning met een overdekte inkom. De eethoek en de keuken baden in het licht. De 3 slaapkamers situeren zich onder het schuin dak. De garage doet tevens dienst als berging en wasplaats.

OB 00-10.88/199 F

Deze moderne woning is ideaal voor het uitoefenen van een vrij beroep dankzij de praktijkruimte vooraan. Naast 2 ruime bergingen, beschikt dit huis ook over 3 slaapkamers, een open kook- en leefruimte en een badkamer met zowel bad als douche.

OB 00-11.10/203 N

Deze moderne woning heeft speelse toetsen aan de voor- en zijgevel. Bijna de volledige achtergevel op de benedenverdieping bestaat uit glaspartijen, waardoor de keuken, eet- en woonkamer baden in het licht.

OB 40-13.19/238 M

Hedendaagse woning met grote, inpandige garage voor 2 wagens. De bureauruimte naast de inkom kan tevens gebruikt worden als praktijk gezien deze ruimte niet verbonden is met de leefruimtes. Op de verdieping is er nog een tweede bureau.

OB 00-8.90/207 N

Deze grote, moderne woning met 4 ruime slaapkamers voelt aan als een loft door de open indeling van de benedenverdieping. Dankzij de grote ramen valt er voldoende daglicht binnen en heeft u een mooi zicht op de tuin.

OB 45-8.98/188 KV

Uitnodigende woning met eenvoudige gevels. Keuken en eethoek baden in het licht. De gehele bovenverdieping bevindt zich onder het schuine dak. De grote slaapkamer van de ouders werd voorzien van een handige dressing.

OB 00-14.00/226 JP

Moderne woning met een heel trendy karakter door de afwisseling in afwerkingsmaterialen. Door de benedenverdieping zo open mogelijk te houden en door de grote raampartijen, is de leefruimte een oase van licht. Naast de badkamer op de bovenverdieping werd een sauna geïntegreerd.

OB 00-13.63/288 HR

Deze woning is gericht op de toekomst dankzij een slaapkamer en douchecel op het gelijkvloers. De toegankelijkheid wordt daarnaast bevorderd dankzij de open indeling van de leefruimtes.  

OB 40-15.72/313 M

Eigentijdse woning met een grote garage voor 2 wagens. De tuin kan bereikt worden vanuit de woonkamer en keuken via twee schuiframen. Boven kan u genieten van een goede nachtrust in één van de vier ruime slaapkamers.

OB 45-11.50/200 K

Pastorijwoning met overdekte carport. Naast de leefruimte bevindt zich een handige bureau. Tussen de 2 kinderkamers werd nog een kleine douchecel voorzien.