Open bebouwing

Open bebouwing

Hier volgen een aantal voorbeeldplannen van open bebouwingen. Het is een eerste stap in de richting van uw woning. Graag ontwerpen wij, op maat van uw wensen en behoeften, uw droomwoning. 
 
Onze voorbeeldplannen in detail bekijken?
Klik op één van onderstaande plannen en laat vervolgens éénmalig uw emailadres na voor onbeperkte & gedetailleerde toegang. 


OB 40-12.97/222 M

Deze eenvoudige woning met heel sobere gevels straalt een gevoel van rust uit. Het brede raam op de bovenverdieping verlicht de royale trappenhal. De leefruimte werd over de volledige breedte van het huis opengetrokken, wat een zeer ruim gevoel creëert.

OB 40-13.19/238 M

Hedendaagse woning met grote, inpandige garage voor 2 wagens. De bureauruimte naast de inkom kan tevens gebruikt worden als praktijk gezien deze ruimte niet verbonden is met de leefruimtes. Op de verdieping is er nog een tweede bureau.

OB 30-12.11/211 S

Eigentijdse woning met strakke gevels. De zithoek en de open keuken worden natuurlijk verlicht door de grote raampartijen tot op de grond. De garage biedt plaats voor 2 auto's en vanuit de keuken komt men in een ruime berging.

OB 00-10.88/199 F

Deze moderne woning is ideaal voor het uitoefenen van een vrij beroep dankzij de praktijkruimte vooraan. Naast 2 ruime bergingen, beschikt dit huis ook over 3 slaapkamers, een open kook- en leefruimte en een badkamer met zowel bad als douche.

OB 00-11.10/203 N

Deze moderne woning heeft speelse toetsen aan de voor- en zijgevel. Bijna de volledige achtergevel op de benedenverdieping bestaat uit glaspartijen, waardoor de keuken, eet- en woonkamer baden in het licht.

OB 00-13.63/288 HR

Deze woning is gericht op de toekomst dankzij een slaapkamer en douchecel op het gelijkvloers. De toegankelijkheid wordt daarnaast bevorderd dankzij de open indeling van de leefruimtes.  

OB 35-7.58/158 CM

Strak en toch speels. De L-vormige ramenstrook geeft een interessante wending aan de voorgevel. De leefruimte wordt omringd door vele ramen, waardoor veel daglicht in de woning komt.

OB 45-8.98/188 KV

Uitnodigende woning met eenvoudige gevels. Keuken en eethoek baden in het licht. De gehele bovenverdieping bevindt zich onder het schuine dak. De grote slaapkamer van de ouders werd voorzien van een handige dressing.

OB 00-14.00/226 JP

Moderne woning met een heel trendy karakter door de afwisseling in afwerkingsmaterialen. Door de benedenverdieping zo open mogelijk te houden en door de grote raampartijen, is de leefruimte een oase van licht. Naast de badkamer op de bovenverdieping werd een sauna geïntegreerd.