Open bebouwing

Open bebouwing

Hier volgen een aantal voorbeeldplannen van open bebouwingen. Het is een eerste stap in de richting van uw woning. Graag ontwerpen wij, op maat van uw wensen en behoeften, uw droomwoning. Vraag uw offerte aan of kom gerust eens langs!


OB 45-10.00/186 L

Eigentijdse woning met een overdekte inkom. De eethoek en de keuken baden in het licht. De 3 slaapkamers situeren zich onder het schuin dak. De garage doet tevens dienst als berging en wasplaats.

OB 45-8.98/188 KV

Uitnodigende woning met eenvoudige gevels. Keuken en eethoek baden in het licht. De gehele bovenverdieping bevindt zich onder het schuine dak. De grote slaapkamer van de ouders werd voorzien van een handige dressing.

OB 00-14.00/226 JP

Moderne woning met een heel trendy karakter door de afwisseling in afwerkingsmaterialen. Door de benedenverdieping zo open mogelijk te houden en door de grote raampartijen, is de leefruimte een oase van licht. Naast de badkamer op de bovenverdieping werd een sauna geïntegreerd.

OB 00-8.90/207 N

Deze grote, moderne woning met 4 ruime slaapkamers voelt aan als een loft door de open indeling van de benedenverdieping. Dankzij de grote ramen valt er voldoende daglicht binnen en heeft u een mooi zicht op de tuin.

OB 45-11.50/200 K

Pastorijwoning met overdekte carport. Naast de leefruimte bevindt zich een handige bureau. Tussen de 2 kinderkamers werd nog een kleine douchecel voorzien.

OB 45-11.98/236 M

Hedendaagse woning met grote garage. Zowel keuken, eethoek als zithoek kijken uit op de tuin en krijgen veel daglicht door de grote ramen in de achtergevel. Naast de ruime badkamer werd de bovenverdieping nog voorzien van een extra douchecel.

OB 40-15.72/313 M

Eigentijdse woning met een grote garage voor 2 wagens. De tuin kan bereikt worden vanuit de woonkamer en keuken via twee schuiframen. Boven kan u genieten van een goede nachtrust in één van de vier ruime slaapkamers.

OB 45-12.00/234 KV

Landelijke villa met 4 slaapkamers. Leefruimte en keuken geven beiden zicht op het terras. Naast de badkamer werd op de bovenverdieping een extra douchecel voorzien. Boven de garage werd een zolderruimte voorzien, rechtstreeks toegankelijk via de nachthal.

OB 00-9.78/182 CM

Deze woning heeft een opmerkelijke architectuur waarbij verschillende volumes met elkaar verbonden zijn. De master bedroom beschikt over een hele grote dressing en een eigen badkamer. De twee kinderkamers zijn van elkaar gescheiden door een douchecel. Daarnaast is er ook een bureau aanwezig waar rustig gewerkt kan worden.

OB 35-10.55/213 SD

Prachtige hedendaagse woning met gezellige open haard in de zitkamer. In de leefruimtes valt veel natuurlijk licht binnen dankzij de vele kamershoge ramen. Zowel de ouders als de kinderen beschikken over een eigen badkamer.