Open bebouwing

Open bebouwing

De feestdagen komen er aan, het mooiste cadeau als u gaat bouwen is inspiratie. Hier volgen een aantal inspiratieplannen van open bebouwingen. Het is een eerste stap in de richting van uw woning. Graag ontwerpen wij, op maat van uw wensen en behoeften, uw droomwoning. Vraag uw offerte aan of kom gerust eens langs!


OB 40-9.01/210 M

Gezellige pastorijwoning met 3 slaapkamers. De ovalen raampjes en de deuromlijsting in blauwe hardsteen geven deze woning een traditionele uitstraling. De trap naar de kelder werd geïntegreerd in de wasplaats. De keuken wordt aan 3 kanten omgeven door ramen, wat veel daglicht naar binnen brengt.

OB 00-9.67/198 SD

Tijdloze kubuswoning met sobere lijnen. Aan bergruimte is hier geen gebrek dankzij de wasplaats, berging en grote dressing in de master bedroom. Daarnaast beschikt deze woning ook over 4 slaapkamers en 2 badkamers.

OB 45-10.00/186 L

Eigentijdse woning met een overdekte inkom. De eethoek en de keuken baden in het licht. De 3 slaapkamers situeren zich onder het schuin dak. De garage doet tevens dienst als berging en wasplaats.

OB 00-10.88/199 F

Deze moderne woning is ideaal voor het uitoefenen van een vrij beroep dankzij de praktijkruimte vooraan. Naast 2 ruime bergingen, beschikt dit huis ook over 3 slaapkamers, een open kook- en leefruimte en een badkamer met zowel bad als douche.

OB 00-11.10/203 N

Deze moderne woning heeft speelse toetsen aan de voor- en zijgevel. Bijna de volledige achtergevel op de benedenverdieping bestaat uit glaspartijen, waardoor de keuken, eet- en woonkamer baden in het licht.

OB 40-13.19/238 M

Hedendaagse woning met grote, inpandige garage voor 2 wagens. De bureauruimte naast de inkom kan tevens gebruikt worden als praktijk gezien deze ruimte niet verbonden is met de leefruimtes. Op de verdieping is er nog een tweede bureau.