Nieuwsoverzicht

Benieuwd naar bouwbedrijf Qubo achter de schermen? Hieronder vindt u een overzicht van de recentste nieuwsflashes waarmee Qubo in de pers kwam. Ontdek ook de nieuwste trends, tips en tricks en bouwvoorschriften uit de bouw en blijf op de hoogte! Of volg ons op onze facebookpagina!Maak de bouwshift nu eindelijk concreet

Bouwnieuws

Qubo is een ervaren en familiaal bouwbedrijf uit Hamme dat traditionele woningen ontwerpt, bestudeert en realiseert. Bouwunie kwam op de koffie bij zaakvoerder Bart De Malsche... 

Opleidingsdag Bouwvakkers


Onlangs organiseerden we bij Qubo onze jaarlijkse opleidingsdag voor bouwvakkers! Een dag volledig in het teken van "niet harder, maar slimmer werken". Neem gerust een kijkje achter de schermen! 

Sfeerfoto

Je woning zien groeien zonder rompslomp

Moderne villa

Voor families met veel kinderen of nieuw samengestelde gezinnen is een goede organisatie van de woning essentieel. Met ruimte om gezellige momenten te delen, maar evenzeer de mogelijkheid om afstand te nemen. 

Ik was vooral op zoek naar iemand die mij kon ontzorgen. Dat is een grote luxe.


Ze zijn schaars, de mooie stukjes bouwgrond in ons land. Zeker in regio Brussel moet je er bijna als bij wonder op vallen. Toen de bouwheer na jaren zoeken eindelijk beslag kon leggen op een uniek perceel in tweede bouwlijn, aarzelde hij geen moment. Hij zag zijn droom dichterbij komen en om die te realiseren, schakelde hij Qubo in.

De woning is voorzien van een ingebouwd zwembad en een extra doucheruimte op het gelijkvloerS.

Bouwen met Qubo

Qubo_bedrijfsfilm_2_Moment

Bij Qubo zijn we gespecialiseerd in het bouwen van woningen op maat volgens de traditionele bouwkunst. Het grootste deel van onze realisaties is dan ook gebouwd op eigen grond van de bouwers. Daarnaast heeft Qubo ook een select aanbod gronden in een grond + woning formule. Dit is eerder weggelegd voor mensen die nog op zoek zijn naar een geschikte bouwgrond.
 

Ik ga bouwen. Wat nu?


De beslissing is gevallen. Na heel wat opzoekingswerk heeft u de knoop doorgehakt en kiest u resoluut voor bouwen. Wat zijn nu de verdere stappen die moeten genomen worden in het bouwproces?

helm 3

Genomineerd: Motivator van het jaar

BOW-9631-goudenbaksteen-2021-genomineerden-motivator

Elk jaar reikt Bouwunie een Gouden Baksteen uit aan een organisatie/politieke persoonlijkheid omwille van zijn/haar positieve impact op de bouwsector. Onder de bouwbedrijven worden 3 trofeeën uitgereikt aan de Motivator, de Initiator en de Innovator.
Qubo, maar vooral onze medewerkers werden genomineerd voor de award 'Motivator van het jaar' op het Gala van de Gouden Baksteen.
Bouwunie selecteerde ons bij de beste 3! 
 

Het eerste ontwerp oversteeg onze stoutste verwachtingen


Home Sweet Home, Het eerste ontwerp oversteeg onze stoutste verwachtingen. De meeste mensen die bouwen hebben een duidelijk idee van hoe hun ideale woning eruitziet. Die wensen goed overbrengen zodat de architect dit in een concreet plan kan vertalen, is dan weer een ander verhaal. 

De alleenstaande garage doet dienst als een extra ruimte

BTW 6% afbraak en heropbouw: de spelregels

BTW 6% afbraak en nieuwbouw

Het is eindelijk zover, de kogel is door de kerk! De regering besliste om de BTW van 6% op sloop en heropbouw van woningen uit te breiden naar het volledige Belgische grondgebied. Momenteel was deze BTW verlaging enkel van toepassing op 32 stedelijke gebieden. De uitbreiding naar het hele Belgische grondgebied is momenteel beperkt van 1 januari 2021 tot en met 31 december 2023.

Landelijke feel met een hedendaagse look


Home Sweet Home, Landelijke feel met een hedendaagse look. Wie bouwt wil graag een woning waarin je tot rust kan komen. Zeker na een lange dag werken. Rust uit zich op diverse manieren: een uitgekiend programma binnenin enerzijds, zicht op een landelijke omgeving anderzijds. In dit project waar bovendien oog is voor levenslang wonen, zijn beide aanwezig. 

Qubo_StevenLore_Moerzeke-1017
eerste Vorige pagina 1 2 3 laatste