Nieuwsoverzicht

Benieuwd naar bouwbedrijf Qubo achter de schermen? Hieronder vindt u een overzicht van de recentste nieuwsflashes waarmee Qubo in de pers kwam. Ontdek ook de nieuwste trends, tips en tricks en bouwvoorschriften uit de bouw en blijf op de hoogte! Of volg ons op onze facebookpagina!Compact, ruim en gezellig

Half open bebouwing

Home Sweet Home, Compact, ruim en gezellig, najaar 2009

Om ruim en gezellig te wonen heb je niet steeds een mastodont van een huis op een groot perceel nodig. Home Sweet Home ging op bezoek bij een gezin dat zich zeer goed thuis voelt in een half-open bebouwing op een perceel van goed 3 are, gelegen in een rustige, doodlopende straat. De bewoners – vader, moeder en één zoon - beschikken hier over ruim 200 m² nuttige oppervlakte, een garage en een tuin. Veel ruimtelijk comfort wordt gecreëerd door de grote, hoge glaspartij in de achtergevel van de woning. Nadat we dit bouwperceel hadden gekocht, konden we op zoek naar een aannemer. Na zorgvuldige selectie kozen we uiteindelijk voor Qubo. En ik durf met gerust hart zeggen: met dit bedrijf zou ik meteen opnieuw willen bouwen!”


Bouwbedrijf Qubo van familie De Malsche alweer Trends Gazelle


ZO-magazine, Bouwbedrijf Qubo van familie De Malsche alweer Trends Gazelle, 10 juli 2009 Opgericht door metselaar Albert De Malsche in 1991, is Qubo vandaag een familiebedrijf waar 46 mensen werken. Voor de zesde keer op rij werd het bouwbedrijf uit Hamme verkozen tot Trends Gazelle, een eretitel voor snelgroeiende bedrijven. "Nochtans was groeien nooit een doel op zich voor ons, maar gewoon een gevolg van kwalitatief werk.

Trends Gazelle

Compact en kleurig

Compacte driegevelwoning

Home Sweet Home, Compact en kleurig, juni 2008 Dure grondprijzen leiden tot steeds kleinere bouwgronden. Wie erin slaagt daarop een compacte maar toch ruime woning in te planten, is zich goed bewust van de woonnoden en -wensen die jonge mensen in deze 21ste eeuw hebben. Een goede voorbereiding, voldoende communicatie en flexibiliteit om tijdens het bouwproces zo nodig nog bij te sturen waren de vereisten die hebben geleid tot dit geslaagd project. Deze woning is het resultaat van de samenwerking tussen het Oost-Vlaamse bouwbedrijf Qubo en de zeer concrete wensen van een jong koppel dat - gezien de hoge opleiding - precies wist wat het wilde.

Dubbele passie voor bouwambacht


Riant wonen, Dubbele passie voor bouwambacht, 2008 De bouwheer diende zich aan als een professioneel 'techneut', iemand die een passie voor uiterste precisie verenigt met een zeldzaam gevoel voor creativiteit. De opdracht was zo gedetailleerd uitgewerkt, dat ze haast als lastenboek kon worden doorgekopieerd. Qubo leverde het gezochte tegengewicht om een uitgebalanceerde realisatie tot een goed einde te leiden.

Pastorijwoning

Villa met loftallures

Villa met brede glaspartijen

Special Bouwen, Villa met loftallures, 2007 Een splinternieuw gebouw neerpoten en toch het gevoel krijgen dat u in een industriële loft woont? Geen gemakkelijke opdracht, maar Tom De Malsche en zijn vrouw Jessie gingen de uitdaging toch aan. In het Oost-Vlaamse Hamme realiseerden zij hun droomwoning. Licht speelde daarbij een prominente rol, wat zich vertaald heeft in veel open ruimtes, immens grote glaspartijen en avondlijke sfeerverlichting. "De woning staat ongeveer even ver van het centrum als van mijn eigen bedrijf in het nabijgelegen industriepark." Het bedrijf waarover Tom het heeft, is het bouwbedrijf Qubo, dat hij samen met zijn broer Bart runt.

Modern en warm tegelijk


Special Bouwen, Modern en warm tegelijk, Zomereditie 2006 Een moderne, lichte en tegelijk warme woning die lang haar waarde zou behouden en mooi in relatie stond tot de omgeving. Dat waren de voornaamste eisen die Dirk en Michel in hun achterhooft hielden toen ze besloten te gaan bouwen. Veel tijd kost het ons niet om te constateren dat hun dromen in vervulling zijn gegaan. Zowel qua structuur als inrichting is deze tijdloze villa in alle opzichten geslaagd. Om hun plannen te realiseren deden ze beroep op bouwbedrijf Qubo. 

Modern

Sleutelklaar, maar vooral persoonlijk

Sleutelklaar

Riant Wonen, Sleutelklaar maar vooral persoonlijk, december 2004 Kwaliteit en duurzaamheid aan een betaalbare prijs, wederzijds vertrouwen en een optimale kostenbeersing: al sinds 1991 vormen ze samen dé fundamenten van de succesvolle nieuwbouwprojecten van Qubo nv. Al even lang vormt bij het sleutelklare, familiale bouwbedrijf uit Hamme de inbreng van de klant de basis van elke samenwerking. Wie met Qubo in zee gaat, hoeft niet te kiezen uit een paar basismodellen. Integendeel, elke opdracht wordt individueel aangepakt en tot en met de definitieve uitvoering persoonlijk begeleid.
 

eerste 2 3 4 Volgende pagina laatste