Nieuwsoverzicht

Benieuwd naar bouwbedrijf Qubo achter de schermen? Hieronder vindt u een overzicht van de recentste nieuwsflashes waarmee Qubo in de pers kwam. Ontdek ook de nieuwste trends, tips en tricks en bouwvoorschriften uit de bouw en blijf op de hoogte! Of volg ons op onze facebookpagina!Werfbezoek aan de eerste Energie+ woning in Belgiƫ in opbouw door Qubo

Energiezuinig bouwen

Magazine van Bouwunie, Betaalbaar en Energiezuinig Bouwen, nummer 5 - 2014 Bouwbedrijf Qubo leidde de leden van Bouwunie rond in hun Energie+ woning. Deze woning wekt meer energie op dan de woning verbruikt. De overschot aan energie kan mogelijks gebruikt worden voor het opladen van een elektrische wagen.

Persoonlijk bouwen is beter bouwen


Home Sweet Home, Persoonlijk Bouwen is Beter Bouwen, mei-juni 2014 Neem een kijkje achter de schermen bij Bouwbedrijf Qubo. De mensen zijn er goed op elkaar afgestemd om voor u de beste oplossing te zoeken. Het kader waarbinnen het bouwspel hier wordt gespeeld is zeer goed afgebakend. Zo wordt elk project op het einde van de rit een succes voor alle partijen.

Vide

Het verhaal achter sleutelklaar comfort

Sleutel op de deur

Home Sweet Home, Sleutelklaar Comfort, februari-maart-april 2014 Onze klanten uit Boom kozen bewust voor een energiezuinige sleutel-op-de-deurwoning om de eenvoudige reden: "Eén iemand volgt je hele project op en je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar vakmensen. Het is niet zo dat je niets kan wijzigen aan een sleutel-op-de-deurformule, zoals mensen vaak denken. Het is een heel flexibele manier van werken over de gehele lijn. Je weet altijd waar je aan toe bent met de sleutelklare aanpak van Qubo. Geen verrassingen, enkel duidelijkheid, ook dat is comfort."

Klassiek en nostalgisch: de pastorie


Beter bouwen en verbouwen, Klassiek en nostalgisch: de pastorie, oktober 2012 De pastoriewoning is geen stijl als een ander. Ze straalt traditie, romantiek en een zekere nostalgie uit. Van buiten klassiek, van binnen gezellig en warm. Zoals de woning van Christophe en Ann. De pastoriewoning in Waasmunster, gebouwd door de firma Qubo, beantwoordt aan de hoogste kwaliteitsstandaard. Hier is geen sprake meer van systeembouw. Het bedrijf werkt als een traditioneel aannemingsbedrijf maar staat ook in voor de gehele coördinatie. De bouwheer heeft dus slechts één aanspreekpunt en hoeft zich na de ondertekening van de overeenkomst in principe van niets meer iets aan te trekken. 

Klassieke dakkapel

Door crisis worden ook villa's compacter en energiezuiniger

Open bebouwing

De Standaard, Villa's doen het met een maatje minder, 19-20 februari 2011 Worden er nog villa's gebouwd in deze crisistijden? Jawel, maar er gaat veel meer aandacht dan vroeger naar het efficiënt omspringen met de ruimte en het energieverbruik. Zelfs villa's worden compacter. Vroeger was dat per definitie een vrijstaande woning, maar sommige ontwerpers stappen intussen van dat concept af.

Bouwbedrijf Qubo van familie De Malsche alweer Trends Gazelle


ZO-magazine, Bouwbedrijf Qubo van familie De Malsche alweer Trends Gazelle, 10 juli 2009 Opgericht door metselaar Albert De Malsche in 1991, is Qubo vandaag een familiebedrijf waar 46 mensen werken. Voor de zesde keer op rij werd het bouwbedrijf uit Hamme verkozen tot Trends Gazelle, een eretitel voor snelgroeiende bedrijven. "Nochtans was groeien nooit een doel op zich voor ons, maar gewoon een gevolg van kwalitatief werk.

Trends Gazelle

Een gebouw moet over dertig jaar nog altijd mooi zijn

Bedrijfsterrein Qubo

Ondernemers, Tijdloos, huiselijk en duurzaam voor nieuw bedrijfsgebouw Qubo, januari 2008 Albert De Malsche startte in 1991 bouwbedrijf Qubo op samen met zijn zonen Bart en Tom. Ondertussen groeide het familiebedrijf uit tot een solide onderneming met veertig medewerkers. De visie is gebleven, vertelt Bart De Malsche: "Onze visie is dat het ontwerpen en het bouwen van een woning hand in hand moeten gaan. Als architect moet je met de mensen een lange weg afleggen om uiteindelijk een mooie creatie te maken, waarin de klant zich letterlijk thuis voelt. Wij werken altijd op dezelfde manier: mensen vertellen ons hun behoeften, wij maken op basis daarvan een ontwerp en stellen een concept voor dat past binnen hun budget. We werken liefst met traditionele materialen en leggen de nadruk op duurzaam en onderhoudsarm, maar toch betaalbaar."

eerste 2 3 4 Volgende pagina laatste