Onze Vacatures

 

Metsersploeg/ metser/ polyvalent bouwvakker

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een metsersploeg, metser en polyvalent bouwvakker. Qubo biedt vast werk met uitstekend loon. 

solliciteer nu


Assistent projectleider (M/V)

Genoot u bij voorkeur een opleiding bachelor vastgoed, interieur, bouwkunde of assistent-architect?  Bent u klantgericht, creatief, flexibel en heeft u zin voor initiatief en zelfstandig werk? Bent u vertrouwd met Autocad? Kan u onze kleine kring Franstalige klanten te woord staan en bent u daarnaast ook resultaatsgericht? Aarzel dan niet om te solliciteren voor assistent projectleider bij Bouwbedrijf Qubo!

solliciteer nu


Projectleider (M/V)

Genoot u bij voorkeur van een opleiding bachelor vastgoed, interieur, bouwkunde of assistent-architect? Bent u klantgericht, creatief en flexibel? Heeft u zin voor initiatief en zelfstandig werk? Bent u vertrouwd met Autocad en kan u onze kleine kring Franstalige klanten te woord staan? Bent u resultaatgericht en is deadlines halen geen probleem voor u? Aarzel dan niet om te solliciteren voor projectleider bij Bouwbedrijf Qubo!

solliciteer nu


Spontane sollicitatie

Bent u een gepassioneerde vakman, een creatieve architect of gemotiveerde bediende? Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren bij Bouwbedrijf Qubo!

solliciteer nu


Spontane sollicitatie als onderaannemer / leverancier

Meld u hier aan als onderaannemer of leverancier voor een vrijblijvende kennismaking.

solliciteer nu