Qubo garandeert u een snel, degelijk en efficiënt bouwtraject dat nauwkeurig is afgestemd op uw situatie en uw wensen. Onze jarenlange ervaring leidde tot een gestroomlijnde aanpak, gebaseerd op een grondige persoonlijke voorbereiding, een permanente opvolging van de werken, een strikte planning en een goede communicatie. Dit 10-delig stappenplan om uw huis te bouwen staat garant voor een probleemloze uitvoering van uw bouwopdracht.

 
 

1. Kennismaking

Een vlotte samenwerking start met een goed gesprek. We peilen naar uw persoonlijke woon- en leefcultuur, uw stijl, uw voorkeuren en uw verwachtingen. We stellen vragen en luisteren aandachtig naar uw antwoorden.

 
 

2. Budget en voorontwerp

De eerste schetsen bespreken we. Samen sturen we het ontwerp bij. Uw woning krijgt haar definitieve vorm in een voorontwerp. Dankzij een gedetailleerde offerte krijgt u al snel een exact beeld van het budget.

 
 

3. Technische beschrijving

Het lastenboek is de 'handleiding' voor uw woning: elke bouwfase en elk materiaal staat er duidelijk in beschreven, zodat u steeds een adequaat overzicht heeft van elk facet van uw woning, volledig en overzichtelijk.

 
 

4. Aannemingsovereenkomst

Met de finale plannen, het lastenboek en de offerte beschikt u over een dossier dat geen ruimte laat voor verrassingen of onvoorziene supplementen. Het modelcontract van Bouwunie - Test Aankoop vormt de garantie.

 
 

5. Aanvraagdossier en uitvoeringsplan

De projectleider begeleidt u tijdens het hele bouwproces. Hij werkt de technische details verder uit en volgt de bouwvergunning op. Het uitgewerkt uitvoeringsplan is dé basis voor de werfleider tijdens het bouwproces.

 
 

6. Ruwbouw winddicht

Qubo beschikt over een team van gespecialiseerde bouwvakkers: hun stielkennis staat garant voor de kwaliteit van uw woning. De architect en de werfleider volgen de werken op de voet op.

 
 

7. Technieken

Als de woning winddicht is, gaan de techniekers van start: de elektricien, de loodgieter .... Ze volgen het uitvoeringsplan nauwgezet op. Andere wensen - zoals eventueel domotica - worden in deze fase geïmplementeerd.

 
 

8. Afwerking

Kwalitatieve pleisterwerken, chapewerken, vloeren en binnenschrijnwerk vormen de finale afwerking van uw huis. Onze veeleisendheid op dit vlak maakt een opmerkelijk verschil.

 
 

9. Oplevering

Tijdens de oplevering gaat Qubo samen met u, de architect en de werfleider na of alles naar wens werd uitgevoerd. Alles wordt grondig onder de loep genomen. Uw opmerkingen nemen we heel ernstig.

 
 

10. Service

Uw woning is helemaal klaar. Ze ziet er helemaal uit zoals u dat wenst en is piekfijn afgewerkt. Ook na de oplevering kunt u bij Qubo terecht met vragen of opmerkingen. Altijd tot uw dienst!