Jobs op kantoor

ASSISTENT PROJECTLEIDER (M/V)

Bent u praktisch ingesteld en houdt u van aanpakken? Bent u sociaal in de omgang maar kan u ook op uw strepen staan? Genoot u bij voorkeur van een opleiding bachelor/master bouwkunde (of gelijkwaardig)? Aarzel dan niet om te solliciteren voor ASSISTENT PROJECTLEIDER bij Bouwbedrijf Qubo!

solliciteer nu


Spontaan solliciteren bij Qubo?


Waarom werken ze bij Qubo?


Jidske – projectleider

Jidske – projectleider

Levenslang bijleren kan je bij Qubo want elke woning die we bouwen is uniek. Als projectleider begeleid ik de klanten van bouwaanvraag tot oplevering met als kers op de taart de blije gezichten en de mooie resultaten.

Tor – Werfleider ruwbouw

Tor – Werfleider ruwbouw

Naast toffe collega’s en een goede werksfeer hou ik van de sociale contacten met onze vakmannen. Ik krijg de mogelijkheid om mijn technische kennis met hen te delen en oplossingen aan te reiken om zo een mooi eindresultaat te bekomen.

Massimo – Werfleider afwerking

Massimo – Werfleider afwerking

De fascinatie voor de bouwsector ontstond bij mij al van kinds af aan. Bij Qubo krijg ik de kans om elke dag mee te werken aan de droomwoning van elke klant met de hoogste kwaliteit. Dit door de goede contacten met zowel klant als de stielmannen, maar ook de duidelijke bouwstructuur van onze onderneming.