Klanttevredenheid voorop

Elk bouwproject is zowel voor u als voor ons uniek. Elke woning wordt individueel ontworpen volgens uw wensen en behoeften. Wij willen dat onze klanten niet enkel tevreden zijn bij de ingebruikname van hun woning maar ook na 10 of 20 jaar. Dan is het voor ons helemaal geslaagd. Hieronder volgt een greep uit onze referentielijst.

Contacteer ons

Mevrouw Gorrebeeck

mevr gorrebeeck kruibeke


"

Ik voel me gelukkig in deze woning en dat is mede voor een groot stuk dankzij Qubo.   "

Familie Wauters - De Roover


" 

                  De samenwerking met Qubo is heel goed verlopen, heel vlot verlopen. "

Familie Wauters

Familie Verbruggen

Familie Verbruggen


"Dank voor alle moeite, leuke ideeën, vele oplossingen,... Ontzettend veel dank om mee te werken aan onze droom, ons Qubo huis, onze fijne nieuwe thuis.  "

Familie Sonneville


"Na bijna 2 jaar vinden wij ons huis elke dag opnieuw de perfecte thuis en laten het niet na jullie als referentie aan te raden! "

Familie Sonneville

Familie Gunst - Vercammen

Familie Gunst - Vercammen


"Bij de Qubostand op Batibouw hadden we een goed gesprek in plaats van het zoveelste promopraatje. Dat was de klik die ons voor hen deed kiezen. "

Familie Coppye


"6 jaar geleden werden onze 4 appartementen opgeleverd. Nu nog kunnen wij rekenen op alle hulp en oplossingen vanwege Qubo. De dienst na verkoop verdient 11 op 10, en dit met een glimlach en steeds gratis. "

Familie Coppye

Familie Kamerbeek

Familie Kamerbeek


"Dankzij onze zoektocht wisten we al precies wat we wilden voordat we een architect gecontacteerd hadden: een speelse, landelijke woning met een authentieke uitstraling, verschillende volumes en originele details. Samen met technische knowhow en materiaalkennis van Qubo werden al die ideeën naar een comfortabel leefbare woning vertaald. "

Familie Audenaert - De Decker


"Het Qubo-ontwerp gaf onze wensen perfect weer. Dat wil zeggen dat ze heel goed naar ons geluisterd hebben. "

Familie Audenaert - De Decker

Familie Leleux

Familie Leleux


"Het traject dat Qubo voor klanten uitstippelt, is heel duidelijk. In elke fase van het bouwproces wist ik bij wie ik terecht kon. "

Familie Horsten


"Qubo had een goede prijs-kwaliteitverhouding en was bijzonder spontaan. We hadden meteen een goed gevoel en dat is belangrijk want je moet tenslotte lange tijd samenwerken. Er moet vertrouwen zijn. "

Familie Horsten