€ 412.703,74 prijs excl. kosten

opp terrein365 m²

Nieuwbouwproject Erpe-Mere (9420) - Magerstraat: Half open bebouwing

Nieuw te bouwen halfopen bebouwing op mooi perceel bouwgrond. De oppervlakte van het perceel is 365m².

Ligging

De woning is gelegen op de hoek van de Magerstraat en de Bosstraat. Door de nabijheid van de oprit van de E40 is er een zeer goede verbinding naar Gent, Brussel, Wetteren en Aalst. Aalst is heel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (bus en trein).Erpe-Mere beschikt voor 14 basisscholen. De opleiding verder gezet worden in de scholen van Aalst en Wetteren. Wie graag een goed biertje drinkt kan zijn gading vinden bij de twee brouwerijen die de gemeente Mere rijk is. Zich sportief uitleven kan door een balletje te trappen bij één van de 7 voetbalclubs. Zich ontspannen door een deugddoende wandeling daarvoor moet je in het natuurgebied “Den Dotter” dat deels in de gemeente Erpe-Mere ligt. Je kan tevens de route volgen langs de verschillende molens. Erpe-Mere is zeer centraal gelegen en biedt tal van mogelijkheden qua werk, ontspanning en opleiding.

Gelijkvloers 

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, garage, fietsenberging, toilet, eethoek, leefruimte, keuken en berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat een nachthal, badkamer, 3 slaapkamer, dressing en een apart toilet. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Zolder

Ruime zolder met mogelijkheden.

Energiezuinige woning

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 490.271,53

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Erpe-Mere voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0473/92.77.89 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.