€ 431.160,55 prijs excl. kosten

opp terrein365 m²

Nieuwbouwwoning Erpe-Mere (9420) - Magerstraat: Half open bebouwing

De woning is gelegen op de hoek van de Magerstraat en de Bosstraat. Door de nabijheid van de oprit van de E40 is er een zeer goede verbinding naar Gent, Brussel, Wetteren en Aalst. Aalst is ook heel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (bus en trein). Erpe-Mere beschikt over 14 basisscholen. De opleiding kan verder gezet worden in de scholen van Aalst en Wetteren.

Wie graag een fris biertje drinkt kan, zijn gading vinden bij de twee brouwerijen die de gemeente Mere rijk is. Zich sportief uitleven kan door een balletje te trappen bij één van de 7 voetbalclubs. Zich ontspannen door een deugddoende wandeling daarvoor moet je in het natuurgebied “Den Dotter” zijn, dat deels in de gemeente Erpe-Mere ligt. U kan tevens de route volgen langs de verschillende molens. Kortom Erpe-Mere is zeer centraal gelegen en biedt tal van mogelijkheden qua werk, ontspanning en opleiding.

Woning 

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers een inkomhal, garage, fietsenberging, toilet, eethoek, leefruimte, keuken en berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, 3 slaapkamers, dressing en een apart toilet voorzien. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een Indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen nar uw smaak): € 512.312,47.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Erpe-Mere voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer onze bouwadviseur Luc via 0473/92.77.89 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.