€ 380.841,18 prijs excl. kosten

opp terrein487 m²

Nieuwbouwwoning Evergem (9940) - Doornzeledries: Half open bebouwing (lot 3)

!! LAATSTE KANS !!

Ligging

Hte perceel is gelegen in Doornzeledries te 9940 Evergem. Op een rustige locatie waar de kindjes nog op straat kunnen spelen en ravotten. U komt thuis in een oase van rust en groen en toch dichtbij de grootstad en kampioenenstad GENT. Kom deze prachtige nieuwbouwwoning zelf ontdekken en u zult merken dat dit een buitenkans is!

De gemeente Evergem ligt net ten noordwesten van Gent, in het Gentse Houtland, grenzend aan het uiterste zuidoosten van het Meetjesland. Een streek met typische natuurkenmerken die zich uitstrekt tussen Gent en Brugge. De gemeente telt ruim 34.000 inwoners en grenst aan de industrie-as Gent-Zelzate langs het belangrijke zeekanaal Gent-Terneuzen. 

Woning

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers een inkomhal, toilet, open keuken, eet- en zithoek en berging. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers en een badkamer voorzien. Uiteraard zijn afwerkingsdetails op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten*: € 450.914,04.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject in Evergem voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer Rudy via 0467/00.31.16 of info@qubo.be. Of vul het formulier contacteer ons in.