€ 380.841,18 prijs excl. kosten

opp terrein487 m²

Nieuwbouwwoning Evergem (9940) - Doornzeledries: Half open bebouwing (lot 3)

!! LAATSTE KANS !!

Ligging

Het perceel is gelegen in Doornzeledries te 9940 Evergem. Op een rustige locatie waar de kindjes nog op straat kunnen spelen en ravotten. U komt thuis in een oase van rust en groen en toch dichtbij de grootstad en kampioenenstad GENT. Kom deze prachtige nieuwbouwwoning zelf ontdekken en u zult merken dat dit een buitenkans is!

De gemeente Evergem ligt net ten noordwesten van Gent, in het Gentse Houtland, grenzend aan het uiterste zuidoosten van het Meetjesland. Een streek met typische natuurkenmerken die zich uitstrekt tussen Gent en Brugge. De gemeente telt ruim 34.000 inwoners en grenst aan de industrie-as Gent-Zelzate langs het belangrijke zeekanaal Gent-Terneuzen. 

Woning

Het ontwerp omvat op het gelijkvloers een inkomhal, toilet, open keuken, eet- en zithoek en berging. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers en een badkamer voorzien. Binnenmaterialen te kiezen naar uw smaak. Beschikbaar binnen de 4 maanden.

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen naar uw smaak): € 450.914,04.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject in Evergem voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging?

Contacteer Donovan via 0470/10 99 62 of 09/395 05 40. Of vul het formulier contacteer ons in.