€ 437.035,42 prijs excl. kosten

opp terrein396 m²

Nieuwbouwproject Herzele (9550) - Bovenstraat: Open bebouwing

Ligging

De nieuw te bouwen woning situeert zich in een doorlopend zijstraatje van de N46, de provincieweg tussen Erpe-mere ( 7 km) en Oudenaarde (21km). Zottegemcentrum treft u op 6km!

Woning

Het eerste ontwerp omvatp het gelijkvloers een inkom met toilet, eet-en zithoek met trap naar boven, een keuken en berging met achterdeur. Boven een polyvalente ruimte, apart toilet, twee kinderkamer, een ouderlijke slaapkamer met dressing en een badkamer met ruime inloopdouche, bad en dubbele lavabo. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest. 

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning bedraagt incl. alle kosten*: € 516.107,08.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten, die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Herzele voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0476/75.20.35 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.