€ 437.035,42 prijs excl. kosten

opp terrein396 m²

Nieuwbouwproject Herzele (9550) - Bovenstraat: Open bebouwing

Deze nieuw te bouwen open bebouwing op een mooi perceel van 396 m² situeert zich in een doorlopend zijstraatje van de N46, de provincieweg tussen Erpe-mere (7 km) en Oudenaarde (21km). Daarnaast brengt de nabijheid van de E40 u vlot in contact met Brussel, Gent en de kust. 

Herzele ligt in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen en biedt daardoor veel mogelijkheden voor wandelaars en fietsers in de twee natuurreservaten die de gemeente rijk is: 'Duivenbos' en 'Doormansbos' of ver daarbuiten. Deze gezellige gemeente kent verschillende actieve sportclubs, waaronder tennis, dans, voetbal, volleybal en nog zo veel meer. Herzele blaakt van de geschiedenis en brengt u met drie klassieke windmolens, vier kastelen, twee wijngaarden en twee brouwerijen op de charmantste plaatsen die in ere zijn gehouden vanaf de 17de eeuw tot nu.

Woning

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers een inkom met toilet, eet-en zithoek met trap naar boven, een keuken en berging met achterdeur. Boven een polyvalente ruimte, apart toilet, twee kinderkamer, een ouderlijke slaapkamer met dressing en een badkamer met ruime inloopdouche, bad en dubbele lavabo. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest. 

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen volgens uw smaak): € 516.107,08.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Herzele voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Jurgen via 0476/75.20.35 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.