€ 426.120,06 prijs excl. kosten

opp terrein500 m²

Nieuwbouwproject Herzele (9550) - Eikestraat: Halfopen bebouwing - lot 5

Het mooie perceel van 500 m² ligt in de Eikestraat te Wijnhuize - Steenhuize, deelgemeente van Herzele in hartje Oost-Vlaanderen. De zuidwest georiënteerde tuin geeft u prachtig zicht over het mooie groene landschap en biedt mogelijkheden voor een middag- of avondmaal in het zonnetje.

Geniet van de Vlaamse Ardennen en maak een mooie wandeling langs de Dendervallei of de natuurreservaten Duivenbos en Doormansbos. Voor wie houdt van winkelen, ligt het centrum van Ninove op amper 10 minuutjes. Of kom tot rust in een gemeente die met zijn drie authentieke windmolens, vier kastelen, twee wijngaarden en twee brouwerijen een zekere 'laisser-faire' uitademt.

Woning

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, open keuken, eet-, zit- en bureauhoek en berging. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers een badkamer en een apart toilet. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat. Pastorie bouwstijl ook mogelijk, prijs op aanvraag.

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen volgens uw smaak): € 503.827,34.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Herzele voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of afspraak? Contaceer uw bouwadviseur Rudy via 0467/00.31.16 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.