€ 426.120,06 prijs excl. kosten

opp terrein500 m²

Nieuwbouwproject Herzele (9550) - Eikestraat: Halfopen bebouwing - lot 5

Ligging

Het perceel ligt in de Eikestraat te Wijnhuize- Steenhuize, deelgemeente van Herzele in hartje Oost-Vlaanderen. De zuidwest georiënteerde tuin geeft u prachtig zicht over het mooie groene landschap.

Geniet van de Vlaamse Ardennen en maak een mooie wandeling langs de Dendervallei. Voor wie houdt van winkelen ligt het centrum van Ninove op 10 min.

 

Woning

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, open keuken, eet-, zit- en bureauhoek en berging. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers een badkamer en een apart toilet. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

 

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

 

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning bedraagt incl. alle kosten*: € 503.827,34.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Herzele voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

 

Meer informatie

Voor meer informatie of een afspraak bel 0467/00.31.16 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.