€ 493.480,32 prijs excl. kosten

opp terrein440 m²

Nieuwbouwproject Hofstade (9308) - Wacheneveld: Open bebouwing

Dit perceel van 440 m² ligt in een rustig, doodlopend zijstraatje van de N41 Dendermonde - Aalst. De afstand tot het centrum van Aalst bedraagt slechts 4 km en de afstand tot Dendermonde centrum 9 km. Hierdoor wordt de rust van wonen in deze rustige, doodlopende straat gecombineerd met de voordelen van de nabijheid van stadscentra.

Voor woon-werkverkeer of een snelle fietsverplaatsing ligt Hofstade op de route van de fietssnelweg F43 tussen Aalst en Sint-Niklaas. Wie graag een balletje slaat, kan zijn energie kwijt in de nabij gelegen tennisclub en passeert onderweg het terrein van Scouts Hofstade. Daarenboven maakt Hofstade deel uit van de toeristische fietsroute Denderende Steden. Dit nieuwbouwproject in de Denderstreek biedt voor ieder wat wils. 

Woning

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, keuken, eet-en zithoek, garage en bureau. Op de verdieping zijn een nachthal, een ruime badkamer, 3 slaapkamer en een technische ruimte.  Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat. 

Energiezuinige woning

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen naar uw smaak): €581.689,66.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare partner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundametele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Hofstade voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Jurgen via 0476/75.20.35 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.