€ 449.722,31 prijs excl. kosten

opp terrein422 m²

Nieuwbouwproject Merchtem (1785) - Kalkovenlaan: Halfopen bebouwing

 

Bouwgrond van 422m² voor mooie half open-bebouwing, centraal gelegen in het mooie Vlaams-Brabantse Merchtem.

Ruim perceel in een rustige straat met mooie groene afscheiding achteraan. Bestaande hoge volgroeide bomen die een meerwaarde geven als u graag geniet van de natuur en van uw tuin.

Centrum, openbaar vervoer, winkels en basisschool op wandelafstand. Wil u graag wonen in de mooie Vlaamse rand rond Brussel met een vlotte bereikbaarheid? Dan is dit een unieke kans.

 

Woning

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers inkom, toilet, eet-en zitplaats, keuken en ruime berging. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers en badkamer. Tot slot kan de woning beschikken over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat. 

 

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt incl. alle kosten*: € 532.212,72

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Merchtem voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

 

Meer informatie

Wenst u meer informatie of afspraak? Contacteer onze bouwadviseur Rudy via 0467/00.31.16 of info@qubo.be. Of vul het formulier contacteer ons in op onze website.